Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthonra az udvarba, homokozób...

Otthonra az udvarba, homokozóba, motorozni stb. ráadnál a gyerekedre használtan vásárolt, de amúgy szép állapotú szandált?

Figyelt kérdés
Valószínűleg csak kinőtte az első kis gazdája, mert hibátlan darab (Superfit).
2012. ápr. 20. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sokáig én is úgy voltam vele, hogy ruhából jó a használt is, cipőből mindenképp újat kap!

Hát, ez tartott mostanáig.

Megvettem neki az új Superfit cipőt. Elkezdett motorozni, a cipőnek meg kezdett kopni a sarka (szerencsére nem az orrát húzta). Nekiálltam vaterázni, és nagy szerencsémre rábukkantam egy teljesen u.olyan S.fit cipőre, csak más színben. Az állapota is megfelelő. Látni, hogy használt, de nem elnyúzott. A homokba és motorozni tökéletesen megfelel! Nincs még egyszer 13.500 Ft-om új cipőt venni. Ezt pedig sikerült 4000-ért megvenni. Nem mindegy.

Aztán jobban belegondoltam: hárman vagyunk testvérek. Mi is egymás cipőit örököltük, semmi baja a lábunknak.

Ha a lányomnak lesz még tesója, az ő lábára is ráhúzom a kiscipőket, hiszen semmi bajuk!

(bocs, egy kicsit hosszúra sikeredett) :)

2012. ápr. 21. 23:52
 12/12 A kérdező kommentje:

Egyetértek veled. Én is eddig csakis a drága, új cipőkkel voltam "elégedett". De már lejjebb adtam a szintet amióta ennyire aktív a kislányom. Tavaly két két alatt tönkrement a 12.000 FT-os Siesta szandálja az udvari játék és a motorozás közben. Akkor már vettem mellé neki egy olcsó deichmannos-t. A héten meg ráakadtam turkálóban erre a Superfit-re.

De ez az első használt cipője, emiatt kérdeztem meg tőletek.

2012. ápr. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!