A nőgyógyásznál hogy nézik meg hogy terhes vagy?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 20:25
2/8 anonim válasza:
12. hétig hüvelyi ultrahanggal, utána sima ultrahanggal.
3/8 A kérdező kommentje:
hüvelyi ulrtahangot vagy hogy ?
2012. ápr. 18. 20:27
4/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. ápr. 18. 20:27
5/8 anonim válasza:
Engem csak megvizsgált a nőgyógyász, azt mondta, terhes vagyok. Elküldött uh-ra ott azt mondták, hogy még "túl keveset késett", nem látnak semmit, jöjjek vissza 2 hét múlva. 5 hetes vagyok elvileg.
6/8 anonim válasza:
Nemcsak huvelyivel, de hasival is meg lehet allapitani, nekem 5 hetesen hasival neztek meg. Illetve manualis vizsgalattal is, de ugy kesobb tudja megallapitani. Illetve, 4 hetesen akar vervetelre is el lehet menni, azzal lehet legkorabban megallapitani.
7/8 anonim válasza:
Meg lehet nézni hasi ultrahanggal, de azért általában első körben hüvelyivel szokták. Nálam mondjuk már látszott hasi ultrahanggal is. Én akkor még csak gyanítottam, hogy terhes vagyok, ez nem is nőgyógyásznál volt, csak volt egy kisebb ízületi sérülésem, elmentem megnézetni, akkor kértem, hogy ne röntgenezzenek, mert meglehet, hogy terhes vagyok, így ultrahangoztak. Kérdezte a doki, hogy ha már itt vagyunk, ne nézzük-e már meg a hasamat is, hátha látunk valamit, hát persze mondtam, hogy rendben :) Látszott is a kisfiam, aki akkor még valami kis pici pötty volt, de következő héten a hüvelyi ultrahangon is megállapították, hogy terhes vagyok :)
8/8 anonim válasza:
Nőgyógyászati kézi vizsgálattal,aztán hüvelyi ultrahanggal.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!