1/13 A kérdező kommentje:
Változtassak rajta még valamit?
2009. jún. 20. 11:10
2/13 anonim válasza:
Szép, jók a fotók is. A szmot én is imádom, de szerintem ez a szám inkább egy szerelmes videóhoz jobban passzol.
3/13 A kérdező kommentje:
3 zenéből áll:Szeretni valakit,Kicsi lány,Kell még egy szó.Nem találtunk másik zenét.
2009. jún. 20. 11:25
4/13 anonim válasza:
Van a Bajer Friderikának egy szép száma, de a címét sajnios nem tudom:(.
"...Boldogság táncol a bölcsőd peremén..."
5/13 anonim válasza:
Micsoda hajkorona!
(gyönyörű kislány!)
nekem tetszik a video!!
6/13 anonim válasza:
Igen, nagyon szép ajándék!
Ha korábbiak nem hívják fel a figyelmem a zenére, lehet, fel se tűnik. Így viszont az elsőt és az utolsót lehet, hogy lecserélném. De így is szép, aranyos, kedves, stb.
7/13 anonim válasza:
Gyönyörű a kislányotok!Nekem nagyon tetszett a videó!
8/13 anonim válasza:
Szép a kislányod,jó lett a videó,
de sajna nekem apukám temetés ugrott be a honfoglalás zenéjénél,szerintem azt cseréld le,mert nagyon sok helyen az megy a temetéseken
De amugy szupi
9/13 anonim válasza:
Megtaláltam neked!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Kerestem a google-n de nem találtam ezt a számot!Sajna a címét még mindig nem tudom.
2009. jún. 20. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!