Babavállalás 1 szobás lakásban?
Figyelt kérdés
a lakásunk 1 szobás a konyhával egybeépitve. Elég kicsi.Milyen lenne ilyen lakással bevállalni egy babát?
Most olyanokra gondolok, hogy pl. apuka minden nap dolgozni jár, de éjjel sir a gyerek, ezért apuci sem tud aludni, igy fáradtan megy melozni, merthogy nem tud átmenni egy másik szobába, hog kialudja magát...vagy hasonlo esetek?
Van ebben tapasztalatotok?
2009. jún. 19. 23:25
11/13 anonim válasza:
utolsó vagyok: egyetértek azzal, hoyg inkább kicsiben lakjunk, de a miénk, mint egy nagyobb albérletben, vagy szülőknél. nekünk a külön, független élet bármit megér, akár azt is, hogy sajnos csak ilyen kicsi lakásra futotta...
12/13 anonim válasza:
Saját tapasztalatom nincs, csak amit anyukám mesélt. Amikor én születtem, szintén csak egy szobás lakás volt, ott éltünk 3 éves koromig. Anyutól sokszor kérdeztem, hogy mit csináltak amíg aludtam, néztek-e tévét, vagy beszélgettek-e, és mondta hogy persze, hiszen újszülött koromtól azt szoktam meg, hogy van egy fajta alapzaj körülöttem, így aztán mindent tudtak csinálni mellettem. Meg anyu mesélte, hogy ez gangos ház volt (ami szerintemitt Pécsen elég ritka), és ha porszívózni akart vagy ilyesmi, akkor meg csak kitolt a gangra aludni-
13/13 anonim válasza:
Ez ne legyen akadály, ha szeretnétek gyerekt! Ne hidd ahogy pl a másfél szobás sokkal "több". Ugyanúgy nem tud aludniapuci, ha sír a baba. Aztán megszokja, és az sem zavarja ha mellette üvölt .Tapasztalat. Én szüleim is egy szobásban laktak, mikor születte. 5 éves koromig így is maradt, ti is változtathattok később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!