Babavállalás 1 szobás lakásban?
a lakásunk 1 szobás a konyhával egybeépitve. Elég kicsi.Milyen lenne ilyen lakással bevállalni egy babát?
Most olyanokra gondolok, hogy pl. apuka minden nap dolgozni jár, de éjjel sir a gyerek, ezért apuci sem tud aludni, igy fáradtan megy melozni, merthogy nem tud átmenni egy másik szobába, hog kialudja magát...vagy hasonlo esetek?
Van ebben tapasztalatotok?
Szia, mi is ugyan így vagyunk(egy szoba és a konyha is boltívvel van elválasztva), én is féltem, hogy majd apa nem tud aludni, aztán nem tudtam felkelteni mikor kellett.Megbeszéltük hogy hétvégén mikor nincs meló ő kel fel a picurhoz éjjel, hogy én tudjak kicsit pihenni, most 4hós a pici fiam és apa egyszer sem kelt fel hozzá.
Szerintem nincs gond, ha apa jol alszik!!!!!!!!!!!!
Mi is egy szobában lakunk,és nincs gond.Csatlakozom azokhoz akiknél apuka jo alvo:)))
idén akartunk nagyobba költözni,de sajnos tul sokat buknék a lakáshitelen mig gyenge a forint,igy várunk.Kb. 2 éves korig amugy nem nagy gond az egy szoba.Én ilyenkor inkább örülök,ha kicsi is,de van lakásunk,és nem szülőknél lakunk pl.(ezt nem azért irtam mert elitélem azokat akiknek nincs,csak örülök h a mienk)
nekünk pontosan olyan lakásunk van, mint nektek. 1 szoba, egybeépítve a konyhával (amerikai típusú). minden egy térben van. természetesen külön fürdő, külnön wc. már 10 hós a babám. nem a legjobb megoldás, mert ha pl. alszik, csöndben kell lennünk, nem lehet pl. addig mosogatni, takarítani...
nagy álmom egy 3 szobás lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!