Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babavállalás 1 szobás lakásban?

Babavállalás 1 szobás lakásban?

Figyelt kérdés

a lakásunk 1 szobás a konyhával egybeépitve. Elég kicsi.Milyen lenne ilyen lakással bevállalni egy babát?

Most olyanokra gondolok, hogy pl. apuka minden nap dolgozni jár, de éjjel sir a gyerek, ezért apuci sem tud aludni, igy fáradtan megy melozni, merthogy nem tud átmenni egy másik szobába, hog kialudja magát...vagy hasonlo esetek?

Van ebben tapasztalatotok?

2009. jún. 19. 23:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szinte egy szobában lakunk mert a másik szoba még félkész, egyhamar nem lesz kész,babónk 15 hós de nincs belőle gond , szerencsére általában végigalussza az éjszakákat.
2009. jún. 19. 23:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Baba ugyan nem alussza át az éjszakát, de Apuka igen, méghozzá édesdeden. :) Ágyút is lehetne mellette sütögetni!
2009. jún. 19. 23:29
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk is csak egy hálószobánk van. Baba még nincs, de ha lesz, akkor majd én maradok a picivel a hálóban és a férjem kiköltözik a nappaliba a kanapéra. Legalábbis ez a terv. Amig kicsi, addig igy jó lesz és ha már nagyobb és külön szoba kell neki, akkor átköltözünk egy nagyobb lakásba.
2009. jún. 19. 23:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, de nektek mégis ott egy "menedék",(nappali, a félkész szoba), de nekunk csak egy nappali van, ott alszunk,ott Tv-zunk, mindent ott csinálunk, az evésen kivul :/
2009. jún. 19. 23:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Három gyerekünk van. Most a pici 6 hónapos, egy ideig velünk alszik egy szobában, mivel felesleges szobánk még nincs, meg amúgy is velünk maradna még kb. másfél, 2 évig. Az első kettő gyerekem is 2 és fél éves koráig velünk aludt. Apa megtehette volna, hogy kivonul a nappaliba, de nem tette, pedig a háromból 2 gyerekünk hasfájós volt, sokat sírtak, éjszakáztunk rendesen... Szerintem kis lakásban is megoldható a gyerekvállalás.
2009. jún. 19. 23:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, mi is ugyan így vagyunk(egy szoba és a konyha is boltívvel van elválasztva), én is féltem, hogy majd apa nem tud aludni, aztán nem tudtam felkelteni mikor kellett.Megbeszéltük hogy hétvégén mikor nincs meló ő kel fel a picurhoz éjjel, hogy én tudjak kicsit pihenni, most 4hós a pici fiam és apa egyszer sem kelt fel hozzá.

Szerintem nincs gond, ha apa jol alszik!!!!!!!!!!!!

2009. jún. 19. 23:42
 7/13 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok. koszi a válaszokat. Most már kicsit megynugodtam :)
2009. jún. 19. 23:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is egy szobában élünk a babával(ráadásul tetőtéri). Tehát ez a nappali, a háló, a gyerek szoba, itt eszünk, itt mosogatok, itt száradnak a ruhák, stb... A férjem éjjel dolgozik, nekünk nappal kell csendben maradni :( Egy három szobás házról álmodok miden éjjel.
2009. jún. 20. 00:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi is egy szobában lakunk,és nincs gond.Csatlakozom azokhoz akiknél apuka jo alvo:)))

idén akartunk nagyobba költözni,de sajnos tul sokat buknék a lakáshitelen mig gyenge a forint,igy várunk.Kb. 2 éves korig amugy nem nagy gond az egy szoba.Én ilyenkor inkább örülök,ha kicsi is,de van lakásunk,és nem szülőknél lakunk pl.(ezt nem azért irtam mert elitélem azokat akiknek nincs,csak örülök h a mienk)

2009. jún. 20. 06:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

nekünk pontosan olyan lakásunk van, mint nektek. 1 szoba, egybeépítve a konyhával (amerikai típusú). minden egy térben van. természetesen külön fürdő, külnön wc. már 10 hós a babám. nem a legjobb megoldás, mert ha pl. alszik, csöndben kell lennünk, nem lehet pl. addig mosogatni, takarítani...

nagy álmom egy 3 szobás lakás.

2009. jún. 20. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!