Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki megírná, hogy mi a baj...

Valaki megírná, hogy mi a baj a lengyel babakocsikkal?

Figyelt kérdés
Annyi helyen olvastam már, hogy rosszak, meg Isten óvjon a lengyel kocsiktól... De konkrétan mi a gond velük? Nekünk is lengyel kocsink van, de szuperül bevált.
2012. ápr. 16. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Lengyel ikerkocsink van, nagyon szeretjük, semmi gondunk nincs vele, megért 100 rongyot.
2012. ápr. 16. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk az volt, de én utáltam. Nehéz volt, macerás volt az állítgatása, nagyon nagy helyet foglalt, kattogott, amikor állítottam rajta valamit, így a baba szinte rögtön felébredt, az első 2 kereke kitört, a hátsó féke elromlott. Úgyhogy én nem szerettem, megjavíttattam, és el is adtam 5 hónap után. Utána vettünk használtan egy Peg Perego Pliko P3-at, ezzel nincs gond, már azóta a harmadik gyerekkel használjuk.
2012. ápr. 16. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
2 lengyel kocsink van,mindkettőt nagyon szeretjük!
2012. ápr. 16. 20:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. :) Csak sok helyen olvastam, hogy szidják őket, de a miértek nem voltak leírva. :)
2012. ápr. 16. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekunk is az van es nagyon szeretjuk.
2012. ápr. 16. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki szidja, biztos egy rossz darabot fogott ki. Akkor én is ócsárolnám, az tuti. Nekem se lenne jó, ha javíttatnom kellene az amúgy nem is olyan olcsó babakocsit.

Vannak hátrányai, ez tény, de ezért kell jó alaposan körbenézni és az igényekhez igazítani a vásárlást.

2012. ápr. 16. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Egyébként én nem szidom alapból a lengyel kocsikat, de aki ilyet akar venni, annak elmondom az esetet, hogy ők jobban nézzenek körül. Meg hát ahogy olvasom, valószínű, hogy én fogtam ki egy selejtes darabot. :(

2012. ápr. 16. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Amióta babát várok nézegetem a városban a babkocsis anyukákat.... Kevés olyan volt, ami nem zörgött, kattogott már méterekről lehetett hallani, mindegyik lengyel kocsi volt. Nálam 100 volt a lélektani határ, nagyon sokat böngésztem a neten és egy alig használt garanciális, isofixes 200 ezres babakocsit kaptam meg ennyiért. Nagyon szuper minden téren, ennyiért nem kaptam volna még hasonlót sem! Az sem látszik rajta, hogy gyerek volt benne, a kereke pedig tömör gumi.
2012. ápr. 17. 09:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is!

Lehet, hogy akkor te selejteset fogtál ki.

A miénk nem zörög, kattog (legalábbis még), bízom benne, hogy így is marad. Egyedül akkor kattog, ha a fék beleér a kerékhez. (Mert béna vagyok, és nem húzom vissza eléggé. :) )

2012. ápr. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!