Kedves "panellakó" kismamák! Hogy birjátok a szomszédok zajongását? És a baba hogy birja? (fúrás, faragás, kopácsolás stb. )
Én is idegbajt tudnék kapni, amikor fúrnak. Engem szerintem jobban zavar, mint a kisfiam. :)
Amikor anno állandó éjszakás voltam volt olyan, hogy egy héten keresztül egyszerűen nem tudtam magam kialudni, a felettünk lakók épp lakásfelújítást csináltak (csempeverés és társai). Ha ez most lenne, tuti kiköltöznék anyósomékhoz addig. Nálunk nem szokás sajnos, de amúgy egy ilyen helyen, panelban, társasházakban illő lenne egy papírt kitenni a faliújságra, hogy ettől-eddig fúrás-faragás. Gondolom máshol sem szokás.
Mi kiratunk egy papírt a fényképével és köszöntöttük a nevében a lakókat, valamint odaírtuk, hogy bocsi az esetleges hangoskodásért éjjelente. :) Volt, hogy pár héttel később megkérdezték, hogy ennyire jó baba, hopgy nem igazán hallani a hangját? :)
Engem gyerek nélkül is az idegbaj kap el.Van szemben velünk egy baba,nemtudom szegény hogy tud aludni,mert előttünk,alattunk felettünk midnenhol fúrás,faragá buli,csengetés ordibálás,mútkor hajnalig buliztak stb...
Itt előttünk egy kisbaba is volt,a mi oldalunk még egy fokkal durvább mert itt még a kukáskocsi is hajnali 6kor jön és addig rázza a kukát vagyis a konténert amíg fel nem ébred mindneki.Múltkro a lapátot húzták végig az aszalton azthittem meghalok...szóval sajnálom a paneles kismamákat...remélem mire én odajutok,már kertesben fogok lakni:
Sajnos a panel már csak ilyen. Nálunk is kijutott a jóból. Panel program keretében minden nyílászárót kicserélnek. Plussz szigetelnek kívülről, amit 1 m2 es területen 10 fúrással rögzítenek. Kb októberig tart a munka. Hurrá! :-(
De legalább a gyerekek gyorsan hozzá szoknak a zajhoz és minden megy a régi kerékvágásban. Hála égnek ők alszanak a zajban is. Rólam viszont ne beszéljünk. Én már most teljesen kész vagyok, pedig még messze a vége.
Ja egyébként a mi lépcsőházunk elég csendes csak 1 család van akik kilógnak a sorból azok viszont pont felettünk laknak. Ott a csávó zenész és amikor gyakorol akkor zeng még nálunk is a lakodalmas zene (AMIT UTÁLOK)
sajna ez van. Vagy megszoksz vagy megszöksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!