Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves "panellakó" kismamák!...

Kedves "panellakó" kismamák! Hogy birjátok a szomszédok zajongását? És a baba hogy birja? (fúrás, faragás, kopácsolás stb. )

Figyelt kérdés
Én már kivagyok tőlük teljesen, pláne ha a kicsim aludna...
2009. jún. 19. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is idegbajt tudnék kapni, amikor fúrnak. Engem szerintem jobban zavar, mint a kisfiam. :)

Amikor anno állandó éjszakás voltam volt olyan, hogy egy héten keresztül egyszerűen nem tudtam magam kialudni, a felettünk lakók épp lakásfelújítást csináltak (csempeverés és társai). Ha ez most lenne, tuti kiköltöznék anyósomékhoz addig. Nálunk nem szokás sajnos, de amúgy egy ilyen helyen, panelban, társasházakban illő lenne egy papírt kitenni a faliújságra, hogy ettől-eddig fúrás-faragás. Gondolom máshol sem szokás.

Mi kiratunk egy papírt a fényképével és köszöntöttük a nevében a lakókat, valamint odaírtuk, hogy bocsi az esetleges hangoskodásért éjjelente. :) Volt, hogy pár héttel később megkérdezték, hogy ennyire jó baba, hopgy nem igazán hallani a hangját? :)

2009. jún. 19. 16:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem gyerek nélkül is az idegbaj kap el.Van szemben velünk egy baba,nemtudom szegény hogy tud aludni,mert előttünk,alattunk felettünk midnenhol fúrás,faragá buli,csengetés ordibálás,mútkor hajnalig buliztak stb...

Itt előttünk egy kisbaba is volt,a mi oldalunk még egy fokkal durvább mert itt még a kukáskocsi is hajnali 6kor jön és addig rázza a kukát vagyis a konténert amíg fel nem ébred mindneki.Múltkro a lapátot húzták végig az aszalton azthittem meghalok...szóval sajnálom a paneles kismamákat...remélem mire én odajutok,már kertesben fogok lakni:

2009. jún. 19. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk alkesz-melósok vannak a szomszédban, úgy 4-5 pali lehet, ezek a tipikus kivénhedt kocsmatöltelékek, nagyon brutális. Csak meglátom őket és idegrángást kapok. Az erkélyre nem lehet kimenni, mert csak a k..va anyázást hallani érces hangon a nap 24 órájában. Ráadásul az egyik a közös falra két nagy hangfalat szerelt és azon üvöltette a zenéit, de volt hogy az ablak berezonált. A többi alkesz meg üvöltött h kapcsolja ki, meg verekedtek, irtó durva volt. Nekem elegem lett, 2x szóltunk nekik (falra hányt borsó), 2x a tulajnak a közös képviselővel, mire ez a tróger életveszélyesen megfenyegetett. Azóta gázpisztollyal járok gyereket sétáltatni, mert komolyan félek h egy elborult pillanatában megtámad. Iszonyat, hogy ide kell jutni. Mondjuk a tulaj befenyítette h kirakja ha még egyszer szólnak miatta, ez egy darabig hatott is, de mostanában újra tekergeti a nyomorult magnóját. Mondjuk én nem hagyom magam, innentől mennek a hivatalos levelek először a tulajnak, azután az önkormányzatnak, ha meg fenyegetőzik a rendőrségen is feljelentem. Persze be vagyok tojva rendesen h tettlegesen nekem esik, meg a hatóságok is olyanok h száz féle bizonyítékot kell bemutatni hogy mi folyik itt (tanuk, de ne legyen ám családtag - könyörgöm, egy 8 hós gyerekkel vagyok itthon - , videofelvétel, levelek pontos időpontokkal h mikor mi történt és mi mit tettünk a békés rendezés érdekében, stb.), de az sem lehet hogy a végtelenségig tűrjünk. Sajnos férjem elég tesze-tosza ilyen szempontból, meg ugye ő nincs is itthon napközben hogy "kiélvezze" a műsort, így kicsit rossz h egyedül harcolok egy csapat tróger ellen, de ez van ezt dobta a gép... Alig várom h visszamenjek dolgozni és akkor talán elköltözhetünk és vége lesz ennek az őrületnek... Jaj de jól esett kiírni magamból, köszi h meghallgattatok :)
2009. jún. 19. 22:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy legalább a szomszédoknak sok pénzük van, minden héten másra jut a felújítás, fúrás, faragás: mellettünk, alattunk, fölöttünk... Igazából mi is szívesen csinálnánk ezt, de hát nincs erre pénzünk. Ez még hagyján is. Engem az dühít rettentően, hogy cigiznek a lépcsőházban, a nyílászáróink meg hát simán átengedik azt a bűzt (nincs pénz lecserélni, de akkor sem oldódna meg a probléma, mert ha kimegyünk, ugyanúgy fullasztó bűz van). Én már szóltam mindenkinek mutogatva a gyerekre, voltam kedves, és kevésbé kedves, persze mindenki elnyomta a cigijét, de valahogy mégis mindig rágyújtanak. Abból meg nem állhat ki a napom, hogy rohangálok ellenőrizgetni! Szóval felháborító.
2009. jún. 19. 22:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Húha, ezeket olvasva nem lehet egy szavam sem! Örülök, ha valakinek jólesett itt leirni a búját-baját, köszönöm a válaszokat, kitartás!
2009. jún. 19. 22:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Na hát a lépcsőházban cigizés nekem is a halálom. Könyörgöm, az egy szellőzetlen helység, nem is értem, miért nem bírja ki valaki azt a pár másodpercet, amíg kiér az utcára, vagy beér a lakásába. Szerencsére nálunk legalább ez nincs :) De laktam olyan házban, ahol ez a lakók többségének szokása volt, ráadásul a liftben is. Pedig akkor még gyerekem sem volt és én is dohányoztam, de a falakba beivódott dohányszagot szerintem senki nem szereti.
2009. jún. 19. 23:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Sajnos a panel már csak ilyen. Nálunk is kijutott a jóból. Panel program keretében minden nyílászárót kicserélnek. Plussz szigetelnek kívülről, amit 1 m2 es területen 10 fúrással rögzítenek. Kb októberig tart a munka. Hurrá! :-(

De legalább a gyerekek gyorsan hozzá szoknak a zajhoz és minden megy a régi kerékvágásban. Hála égnek ők alszanak a zajban is. Rólam viszont ne beszéljünk. Én már most teljesen kész vagyok, pedig még messze a vége.

Ja egyébként a mi lépcsőházunk elég csendes csak 1 család van akik kilógnak a sorból azok viszont pont felettünk laknak. Ott a csávó zenész és amikor gyakorol akkor zeng még nálunk is a lakodalmas zene (AMIT UTÁLOK)

sajna ez van. Vagy megszoksz vagy megszöksz.

2009. jún. 20. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!