Van itt olyan anyuka, akinek szoptatas utan nagyon erosen jott meg a menstruacioja?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon eros. Egy ora alatt elhasznalok egy ejszakai betetet es nagyon megtelik. Vajon ez normalis?2009. jún. 19. 11:54
1/6 anonim válasza:
Igen, én a megmaradt Tena betéteimet használtam. És úgy görcsöltem, hogy azt hittem maradt bent még valaki.:))
2/6 anonim válasza:
Szia!Én szoptatok még,eddig mindig megjött a menseszem,kb 2 napig tartott,de most 7 napig volt meg és az első 5 napban olyan szinten jött belölem a "cucc,hogy a super tampon kb 2 órát birta!
5 hónaposak vagyunk!
3/6 anonim válasza:
Amig nem rendeződnek a hormonok és a vérzés,addig előfordulhat, hogy erős vagy gyenge. Lehet,hogy egyik hónapban ilyen,másikban olyan,ki is maradhat. Pár hónap alatt viszont rendeződnie kell,hogy ne veszitsél sok vért. Ha régóta szabálytalan érdemes egy dokit felkeresni.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom. A dokim mar megkerdeztem, de azt mondta, hogy szte csak az elso napban lesz ilyen. Most mar 2 napja tart, es ugyanolyan. Nem akarom zaklatni telefonon ezzel, gondoltam megkerdem itt is, hatha jart mar vki igy, es akkor picit megnyugszok h ez normalis. Ha meg holnap is ugyanennyire eros lesz, azert felhivom.
2009. jún. 19. 12:07
5/6 anonim válasza:
Szia, nekem is így volt az első menzinél, öthós múlt a babó amikor megjött és nem tudtam kimozdulni, annyira ömlött, most 19 hós a manó és azóta rendeződött, de még mindig erősebb mint a terhesség előtt, viszont görcsölni egyeltalán nem görcsölök(csak az elsőnél de akkor nagyon)és ez nagyon jó mert korábban csak gyógyszerrel bírtam átvészelni az első napot.
6/6 anonim válasza:
Nekem szülés után 6 hétre jött meg, az első 2-3 nap nagyon durva, utána lecsengőben van. A nagyon durva alatt azt értem, hogy 2-4 óránként tamponcsere... Ez megy már 9 hónapja. Azt mondták, hogy amíg szopizik a pici, addig a hormonok miatt ilyen marad, utána visszaáll a "rendes" kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!