Szülés utan a kinyult bőr a hason kb mennyi idővel huzodik vissza?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 13:52
1/9 anonim válasza:
Egy hét múlva már szép volt. Most lesz 4 hónapos a fiam, és már nyugodt szívvel mennék strandra :) Bár én nem híztam sokat, viszont a pocakom nagy volt.
2/9 anonim válasza:
Nekem most a másodikkal már egyáltalán nem megy vissza, meg kell műtetnem. Az elsőnél nem volt gond, hamar, pár hónap alatt.
3/9 A kérdező kommentje:
És használtatok valamit? Vagy hogy müködik a dolog megszülöd és semmit nem kell csinálni?
2012. ápr. 14. 14:33
4/9 anonim válasza:
Amire hazajöttem a kórházból, a hasam teljesen lement, de puhább maradt a bőr. 1-2 hétig még a köldököm körül, ha összecsippentettem akkor látszódott, hogy nem olyan feszes, de utána ez is teljesen helyreállt. Én is 4 hónapja szültem, rég strandolnék, ha olyan idő lenne :) Amúgy én is vékony vagyok/voltam, a terhesség alatt is, bár a pocakom nekem is nagy volt. De én alapjáraton sem hízom a hasamra, úgyhogy szerintem ez alkatfüggő is. Meg persze első terhesség volt, lgondolom a második babánál már nem regenerálódik ilyen gyorsan majd.
5/9 anonim válasza:
4-es vagyok: én nem csináltam semmit, haskötőt sem hordtam, kenni sem kentem semmivel.
6/9 anonim válasza:
Én nagyon vékonyan kezdtem a terhességet, felszedtem vagy 18kg-t, már 10hónapos a fiam és majdnem visszafogytam a régi súlyomra, de a hasam nem olyan feszes, mint volt és ha leülök...hát!!!:((((
7/9 anonim válasza:
Amikor haza jöttem már elég lapos volt. 3 hete szültem, egyáltalán nem vészes. Ha már tornázhatok biztos vagyok benne, hogy visszahúzódik. Előtte teljesen lapos hasam volt.
8/9 anonim válasza:
első vagyok, én utána nem használtam semmit, viszont kb a 20. héttől kentem speckó olajjal a hasamat.
9/9 A kérdező kommentje:
Milyen olajjal?
2012. ápr. 14. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!