Ugye hogy szép név az Annabella?
Az elsőnek írt viselője vagyok :)
Becézései: Anna, Panna, Pancsi, engem inkább így szólítanak: Bella, Bellus, Belluci, Belluska, Bellácska
A Jelentése is szép: szépséges, szép, szeretetreméltó
Már bocs, kérdező, de jól vagy?
Miért veszed sértésnek, hogy valaki azt mondta, hogy neki nem tetszik a név? Nem tetszhet mindenkinek, ne viselkedj már ilyen gyerekesen. Vagy alapból mindenkinek igennel kellett volna válaszolni, mert úgy volt feltéve a kérdés, hogy ,,ugye, hogy szép..."? Ha nem tudsz elviselni ilyen ,,borzalmas", ,,sértő" véleményt, akkor inkább ne is kérdezz.
Egyébként, nem én írtam, hogy nem tetszik, de ha már itt tartunk, nem, nekem sem tetszik, de nem hiszem, hog ezzel bűnt követtem el... Olyan nevet NEM fogsz tudni adni, ami MINDENKINEK tetszik. A legfontosabb amúgy is az, hogy neki tetszen, aztán jön csak, hogy pl. az itt válaszolgató embereknek is. Na de mindegy.
szia.szerintem szép.
becenevei: Bella,Anna,Bell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!