Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy gyereket hány...

Szerintetek egy gyereket hány éves koráig lehet kényeztetni anélkül, hogy később erre a szülők ne fázzanak rá?

Figyelt kérdés
arra gondolok,hogy pl: egyik ismerősőm kislánya 3lesz,de amit szeretne azt megkap. még akkor is ha amúgy nem állnak jól anyagilág. rengeteg állat van náluk (a nyúltól a kecskéig) csak azért mert a kislány szeretett volna.
2012. ápr. 13. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel csak az első fél évben nem érdemes foglalkozni, a követelőzés utána megjelenik. Meg kell tanulni, néha sírás árán is, hogy az életben vannak doglok, amiket nem kap meg az ember. Minél előbb, annál jobb. (nem étel, ital vagy rendes ruha megvonására gondolok, hanem 200dik játék, 400dik csoki, stb.)
2012. ápr. 13. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem max féléves kor. Nagyon is van öntudatuk már ilyen piciként is, 3 évessel már "elkéstek". véleményem szerint.
2012. ápr. 13. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ugyan ebbe nőttem fel. Imádtam az állataimat. Sulis koromba már napi rutin volt,hogy suli előtt kikötöm a kecskét adok a nyulaknak ,tengerimalacoknak,csirkéknek ,kutyának macskáknak enni adni. Majd mikor hazaértem akkor a helyük kitakarítása, este kecskefejés.

Semmi másba nem voltam elkényeztetve. Bár szamarat is akartam , de azt nem kaptam :) Szerintem nagyon sokat köszönhetek ennek. Nagyon empatikus vagyok, ember és állatszerető, felelősségteljes,tudom mi az a két kezű munka és még lehetne pár példát felhozni amire megtanított.

Hozzáteszem, anyumék se álltak annyira jól anyagilag, de ebből is lett pénz. Kis kecskéket, nyulakat eladtuk.Volt tojásunk , tejünk. Bár jórészt azt is eladtuk mert mi nem szerettük.

Időnként levágtak egy két állatot amíg suliba voltam, rettenetes érzés volt 2-3 napig.Csak bőgtem.

Jah és soha nem ettem belőlük,mindegyiknek volt neve. A mai napig nem tudom milyen a kecske,nyúlhús.

2012. ápr. 13. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Én soha nem drogoztam, bulizni is párszor mentem ,mert nem bírtam magam körül a részeg komolytalan velem egykorúakat. 19 éves korom óta nem szülői házban lakom, hanem külön háztartásban. Van két kutyám most is , akik olyanok mint a gyerekek. Ha nem bírom magammal vinni egy hosszabb útra őket , akkor úgy csinálom,hogy a párom itthon legyen velük. Nyaralni is velük megyünk. Most 23 éves vagyok és 14 hetes kismama vagyok , bár most Pesten élünk panelba de bízom benne ,hogy egyszer lesz egy családi házunk és a lányomnak is lehet egy két állata.
2012. ápr. 13. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!