Mikor fog inni itatópohárból?
Figyelt kérdés
Kislányom 13 hónapos elmúlt és 8 hónapos kora óta pórbálom neki adni a csőrös itatópoharat.Próbáltam már puha csőrrel is,de mivel csöpögésgátló szelep van benne és szívni kell,nem tudja szívni,mert nem jön rá h szívni kell,cumisüveghez van szokva.Szegénykém inná,és felidegesíti magát és sír miatta.Kivettem a szelepet és úgy adtam neki,de jó lenne szeleppel hogy ne csöpögtesse ki ha viszi a szobába magával.Mit tehetnék?Hogy fog rájönni hogy szívni kell?Már ilyen korban rég tudnia kellene:(2012. ápr. 11. 19:57
1/6 anonim válasza:
Szia!Próbáltál sok fajta csőrös poharat?Én most akarom rászoktatni 1 éves a drágám.Az AVENTeset akarok venni hátha jó lesz
2/6 anonim válasza:
sya.fiam is csak az aventosból iszik,van no name abbólis sem.
de pl tommee tippeből is tud
.
3/6 anonim válasza:
A lá nyom is 13 hónapos, rengeteg féle csőrös poharunk van, amik dísznek nagyon jók, mert inni nem hajlandó egyikből sem. Pedig képes rá, mert jön belőle, amikor szívja. De nem kell neki. De ha barátnőméknél vagyunk, akkor a másik kislány csőrös poharából iszik.
Én azért nem erőltetem, mert így napi szinten 1-1,5 liter folyadékot iszik, ha csak csőrös van (kipróbáltuk, hátha megszokja), akkor max fél decit. Annak meg nincs értelme.
4/6 anonim válasza:
Én ebből soha nem csináltam ügyet,ikeás tök egyszerű csőrös poharunk van,kicsöpög,kicsöpög..Nekünk is van,puha,meg aventos,de az ikeásat szeretem a legjobban:)
Vagy a másik,szerintem már elkezdheted tanítani pohárból inni.
5/6 anonim válasza:
Egyik gyerekem se volt hajlandó csőrösből inni, pedig vettem én is mindenfélét... Aztán egyik napról a másikra simán és problémamentesen ittak a rendes pohárból. Én nem görcsölnék rajta.
6/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam mindenfélét,kislányom szeretne inni belőle,de nem tudja hogy szívni kell,mivel ez teljesen más feeling,mint a szilikon cumi....Remélem majd rájön,minden nap odaadom neki és próbálkozhat.Cumisüvegből iszik sok sok folyadékot,szóval azt is odaadom,mert inni muszáj:)Köszi a válaszokat!
2012. ápr. 12. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!