Mi most gyakoroljuk. Azért szenvedés, mert ő nagyon rég (8 hónapos kora óta) egyedül iszik csőrösből. Azt megdönti. És itt a gond, hogy a szívószálasat is megdönti. Most próbálom mutogatni neki, hogy ezt nem kell megdönteni, mert akkor nem ér bele az innivalóba a szívószál alja.
Úgyhogy a tetejét ráteszem az én poharamra, és azzal adok neki a narancslevemből. Előbb-utóbb csak észreveszi, hogy ha az ő kezében van az aljával együtt, akkor sem kell megdönteni, hogy jöjjön belőle.
(14 hónapos, és szintén Nuby csöpögésmenteset vettem.)
2010. dec. 8. 12:36
2/15 anonim válasza:
canpolt. de szerintem mind egyforma. kb 1,5 éves volt mikor használni kezdte.
2010. dec. 8. 12:37
3/15 anonim válasza:
Szívószálas itatópoharat nem próbáltam, de a dobozos szívószálas italt nagyon ügyesen tudja inni. Nem megy félre egyáltalán, most 21 hónapos.
2010. dec. 8. 12:51
4/15 anonim válasza:
fiam pár hete kapott szintén nubyt,most 15 hónapos.azonnal tudott inni belőle,azóta is ebből iszik.én áldom ezt az itatót,mert ebből nem tudja kipocskolni az innivalót,mint a csőrösből.és áldom,aki ajánlotta:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!