Mennyi bevételetek van összesen egy hónapban, ebből mennyi a hitel, és hány gyereket neveltek?
Tudom pofátlan egy kérdés,de úgyis névtelenül megy!
Nekünk havi kb. 200.000Ft bevétel,60.000 hitel,és 1 gyermek!
200000Ft a 2 kocsi, 2 lakás hitel
1 gyerek, 1 pocaklakó és bevétel 1 hónapja nincs és még egy hónapig nem lesz... most épp padlón vagyok ez miatt. 2 hónap alatt az összes hitelt felmondják, nem tudom mi lesz velünk... :(
Úristen, hol élnek a válaszolók??
Nagyon szerencsések vagytok!
Férjem 70ezret keres, ha megszülök nekem a GYES+családi lesz, kb. 37ezer ft.
Albérletben élünk, így nagyon nehéz, spórolunk ahol tudunk.
Te jó ég!!! Már ne is haragudjatok, de komolyan, aki nincs tisztában azzal, hogy sajnos ma Magyarországon egy csomóan 70000 Ft-ot keresnek, az tényleg hol él???
Hihetetlen, hogy a válaszolók nagy része 4-600 ezer forintból gazdálkodik! (És még meglepődik azon, hogy valaki 70-ből...) Ez nagyon durva!!!
Én meg azon agyalok minden nap, hogy ha végre beindul az új munkahelyem, és elköltözünk, akkor ketten kell keressünk 280000 Forintot, minimum, hogy fussa mindenre (ruha, szórakozás még nincs benne!!!) Csak 10000 Ft vésztartalék! 2 hitel, lakáselőtakarékosság, életbiztosítás, kaja, rezsi, albérlet vagy lakáshitel...
Tényleg, nem akarok b.nkó lenni, nem az irigység beszél belőlem, csak rossz érzés az, hogy egy ilyen kis országban, ekkora különbségek vannak, és erről nem is tudnak a "gazdagok"! A válaszok alapján a bevétel kérdés itt nagyon messze van az igazi átlagtól! Amúgy sajnos! Jó lenne, ha mindenki jól keresne! (Békéscsabáról írok, megyeszékhely, de nulla az egész város munka- és fizetésügyileg!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!