Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi ideje voltatok együtt...

Mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal, mikor jött a baba?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 19:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
73%

kicsivel több mint két éve vagyunk együtt és 8 hónapos lesz a baba

Összeköltözésünk után 3 hónapra már terhes is lettem, én mindig ilyen gyorsan szerettem volna, nem akartam éveket várni az együtt éléssel és a babával sem, szerencsére első perctől fogva egy hullámhosszon vagyunk a párommal

2012. ápr. 5. 20:28
 12/41 anonim ***** válasza:
90%
4 éve vagyunk együtt a kislányunk 2 éves.
2012. ápr. 5. 20:59
 13/41 anonim ***** válasza:
90%
1 éve voltunk együtt,akkor költöztünk össze,akkor estem teherbe,most 11 hónapos a kisfiunk,és több,mint 2,5 éve vagyunk együtt
2012. ápr. 5. 21:03
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
2008-ban jöttünk össze. 2010ben született a lányunk és most 2012ben fog a második kislány. :D
2012. ápr. 5. 21:07
 15/41 anonim ***** válasza:
Mi 2 hét után költöztünk össze , rá 2 hónapra terhes lettem.De a 6 héten sajnos elment. Azóta már 2 és fél éve vagyunk együtt és most 13 hetes vagyok :)
2012. ápr. 5. 21:22
 16/41 anonim ***** válasza:
90%
5,5 év után volt az esküvő, rá 1 évre jött az első baba, 2 év múlva második.
2012. ápr. 5. 22:05
 17/41 anonim ***** válasza:
64%

őszintén aki lepontozza a másikat az élvezi ezt?!

ebben most mégis mi a lepontozni való?!

2012. ápr. 5. 22:08
 18/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én mindenkit felpontoztam, nagyon zavar a lepontozás, de sajnos ez itt általános, nem lehet olyan választ írni, amit ne pontozna le valami idióta.

A kérdést azért tettem fel, mert a környezetemben azt látom, hogy mindenhol 1-2 év után jött a baba. Mi 3 éve vagyunk együtt de még nagyon fiatalok vagyunk, és akkor is azok voltunk mikor összejöttünk, de nagyon szeretnénk ha majd a későbbiekben közös családunk lenne. Azért megnyugtat, hogy van ahol több év után lett baba.

2012. ápr. 5. 22:27
 19/41 anonim ***** válasza:
90%
Mi 14 éve voltunk együtt a párommal, ebből 7 évet már házasságban éltünk, amikor megszületett a kisfiunk.
2012. ápr. 5. 22:36
 20/41 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Semmi sem elítélendő.Különbözőek vagyunk. Minden ember,minden párnak másak az igényeik,a lehetőségeik az életvitelük,a kapcsolatuk stabilitása és mindenkinél változó,hogy mikor érzi magát képesnek arra,hogy szülő legyen és mikor érzi a gyerek utáni vágyat.

Nekünk furán indult a kapcsolatunk, mindenki 2-3 hónapot jósolt nekünk. Sőt hülyéknek tartottak minket,hogy 2 hét ismertség után kinéztünk egy albérletet és összeköltöztünk más más városból. És egyből a szürke hétköznapokba pottyantunk.(albérlet,csekkek befizetése, együttélés megtanulása,egymás megismerése,első együttlét is már az albérletben volt :) stb.ez egyszerre.)De mára már nincs ez, a több mint két év minket igazol. Sok mindent átéltünk együtt és a mai napig annyira szeretjük egymást,mint eleinte. A babát is közösen akartuk és úgy érzem a számomra legtökéletesebb párt, és leendő apát találtam meg.

2012. ápr. 5. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!