Mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal, mikor jött a baba?
kicsivel több mint két éve vagyunk együtt és 8 hónapos lesz a baba
Összeköltözésünk után 3 hónapra már terhes is lettem, én mindig ilyen gyorsan szerettem volna, nem akartam éveket várni az együtt éléssel és a babával sem, szerencsére első perctől fogva egy hullámhosszon vagyunk a párommal
őszintén aki lepontozza a másikat az élvezi ezt?!
ebben most mégis mi a lepontozni való?!
Köszönöm a válaszokat! Én mindenkit felpontoztam, nagyon zavar a lepontozás, de sajnos ez itt általános, nem lehet olyan választ írni, amit ne pontozna le valami idióta.
A kérdést azért tettem fel, mert a környezetemben azt látom, hogy mindenhol 1-2 év után jött a baba. Mi 3 éve vagyunk együtt de még nagyon fiatalok vagyunk, és akkor is azok voltunk mikor összejöttünk, de nagyon szeretnénk ha majd a későbbiekben közös családunk lenne. Azért megnyugtat, hogy van ahol több év után lett baba.
15-ös vagyok.
Semmi sem elítélendő.Különbözőek vagyunk. Minden ember,minden párnak másak az igényeik,a lehetőségeik az életvitelük,a kapcsolatuk stabilitása és mindenkinél változó,hogy mikor érzi magát képesnek arra,hogy szülő legyen és mikor érzi a gyerek utáni vágyat.
Nekünk furán indult a kapcsolatunk, mindenki 2-3 hónapot jósolt nekünk. Sőt hülyéknek tartottak minket,hogy 2 hét ismertség után kinéztünk egy albérletet és összeköltöztünk más más városból. És egyből a szürke hétköznapokba pottyantunk.(albérlet,csekkek befizetése, együttélés megtanulása,egymás megismerése,első együttlét is már az albérletben volt :) stb.ez egyszerre.)De mára már nincs ez, a több mint két év minket igazol. Sok mindent átéltünk együtt és a mai napig annyira szeretjük egymást,mint eleinte. A babát is közösen akartuk és úgy érzem a számomra legtökéletesebb párt, és leendő apát találtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!