Szülési kalkulátor szerint a 36. hétben vagyok a dokim szerint még csak 33. kinek adjak igazat?
utolsó mensi első napja:aug.10
28 naponta jött meg
8 napig tartottak
22 vagyok
Szia! AZ adatok szerint betöltött 35 hetes vagy. De mivel,ahogy az előttem válaszoló is irta,hiába 28 napos a ciklusod,attól nem biztos,hogy a 14 napon volt peteérésed. Én is ugyanigy vagyok.De nekem csak 1 héttel kisebb a baba. Az orvosod valószínű az uh adatok aapján,mondja,hogy 33 hetes vagy. Végül is 2 hét csúszásban vagy(mivel mindig a betöltött heteket nézik).Az meg nem sok.
Egyébként mikora vagy kiirva? Május 16-ra?
Szia,
Ma vagy 35 hetes és 5 napos.Elvileg május 16.-a a te napod.De mondjuk ha később fogant vagy nem annyira fejlett a pici ez lehet későbbi időpont i9s, de akár korábbi is.Kezdjük ott, hogy a magzat kora mindig 2 héttel kevesebb mint a terhességi hét, de hiszen 9 hónapra szülünk a 40 hét meg 9+2 hét.Tehát pont stimm.
Nahát, nekem is aug. 10 volt a mensim napja, és május 17-re voltam kiírva, csak egy évvel ezelőtt :)
Nézd meg a legelső UH adatokat, az még pontos, aszerint érdemes számolni ;)
Én a 33-ra szavazok. Nekem aug 18-án volt az utolsó mensim, és 32 multam szombaton. Tehát te sem vagy szeritnem 36 hetes.
amúgy az uh dönti el terhesség alatt a baba korát, abból számolnak és kalkulálnak mindent.
A baba meg úgyis akkor jön, amikor akar.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!