Baj, ha 8hós babám nem iszik meg mást, mint a gyümölcslevet?
Figyelt kérdés
Ezért gondoltam, hogy inkább veszek egy gyümölcscentrifugát, hogy legalább házi legyen, de nem árt neki ebből sok? úgy napi 2-3dl amit ilyet iszik. A többi tea víz stb. nem kell neki...2009. jún. 16. 14:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem a leghasznosabb dolog. Rengeteg cukor van bennük, és nem igazán oltják a szomjat. Sajnos az én lányom sem issza meg a vizet, így én azt szoktam csinálni, hogy kb 200 ml vízhez 20-50 ml (töménységtől függően)gyümölcslevet keverek, így már megissza, pedig alig ad valami ízt neki, inkább csak sárgásabb lesz. Jobb, ha nem szokik hozzá ahhoz, hogy csak ilyet igyon. Szerintem felnőtt korban sem egészséges, plusz még a fogaknak sem tesz jót. Persze kis mennyiségben csemegeként nem okoz semmi gondot, de szomjoltásra a legjobb (lenne) a víz. Én még próbálkozom a lehető legkisebb hígítási aránnyal, amit még hajlandó meginni.
2/5 anonim válasza:
Ugyanez a gondom az én lányommal is (7,5hós). Vizezem neki, amennyire csak tudom. Ahogy telik a nap, úgy fogadja el napvégére a hígabb folyadékot. Reggel még fele-fele arány , aztán, ahogy fogy, úgy öntöm hozzá a vizet. Érdekes, hogy másnap reggel is ugyanígy kell kezdenem, mert amilyen arányban megitta este úgy nem kell neki reggel.
Türelem, az kell:)
3/5 anonim válasza:
ugyan ez van nálunk is. hígítom a gyüm.levet. a sima vizet nem issza.
4/5 anonim válasza:
nálunk 12,5 hós és ugyanilyen a buli :)
5/5 anonim válasza:
Az én kicsikém születésétől kezdve issza a vizet és déli lefekvésnél issza a gyümölcslevet napközben vízet iszik!Próbálkozz ne ad fel mert mindent meglehet velük szokatni csak szánj rá kb egy hét kitartást és sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!