Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nagy mellűek tényleg nem...

A nagy mellűek tényleg nem tudnak szoptatni? Ez mindenkire igaz?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Korábban meg az volt a babona, hogy a kismellűek nem tudnak. Egyik sem igaz, nem ezen múlik.
2012. ápr. 2. 12:01
 2/9 A kérdező kommentje:

akkor jó, megnyugodtam:)

Ha anyukám és a nővérem is sokáig és rengeteget szoptatott akkor valószinű én is?

Nekik nagyon pici mellük van.

2012. ápr. 2. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor meglehet, bár én a genetikához vajmi keveset értek sajnos :)
2012. ápr. 2. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg te is tudni fogsz szoptatni. Nálunk se anyum, se mamám, se a nagynénéim nem tudtak szoptatni, tehát borítékolható volt, hogy én sem fogok tudni. Így is lett sajna. (Nekem sincs nagy mellem.) Viszont a barátnőimnek nagy mellük van, és ők sem tudtak/tudnak szoptatni... Szóval nem a mellméret a lényeg, hanem a genetika.
2012. ápr. 2. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk senki nem tudott a családban szoptatni, se anyum, se a tesója, se a nagyi. A két unokahúgom se.

Nekem nagy mellem van (igen nagy) és sosem volt gond a szoptatással.

2012. ápr. 2. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is fordítva hallottam :) de szerintem nincs összefüggés. Plusz úgy olvastam, a nőknek csak 0,5%-a nem tud tényleg genetika miatt (mert nincsenek tejmirigyei) szoptatni.
2012. ápr. 2. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Anyumnak nagy melle volt tudott szoptatni nekem is nagy van (75 D szoptatáskor és terhesen E kosár) és én is gond nélkül szoptatom immár a 3.babámat.

Barátnőmnek olyan pici cicije van hogy nagyon, mégis 14-16 hónapig simán szoptatott!! Nekem nem ment addig amúgy és nem is dőlt a tejem de azért elég volt a babáimnak.

2012. ápr. 2. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:

90D melltartót hordok, és tudtam szoptatni a lányom.

Anyukám egyikőnket sem, talán 3 hónapig!!!Neki kicsi a melle....

Érdekes, de inkább genetika,mint méret kérdés sztem

2012. ápr. 2. 14:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Örülök hogy akkor ez tisztázódott:)

2012. ápr. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!