Meddig kapjuk a családi pótlékot? Amíg a gyerek 18 éves lesz, vagy ameddig nappali tagozaton tanul?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 17:35
1/7 anonim válasza:
Tavaly 21 éves korig járt,abban az esetben,ha nappai tagozatot végez,de nem tudom 2012-ben változott-e.
2/7 anonim válasza:
Amint betöltöttem a 18at elvették anyukámtól a rám járó családit, mivel főiskolára mentem. Ha technikumon maradtam volna, akkor úgy tudom megmaradt volna.
Igényelhetett emelt családit a hugomra, rám való tekintettel. Kemény 700 ft-tal toldották meg az alap összeget(12500-at mivel 1 gyerek volt szerintük a családban)
Na mindegy ez a Magyar Állam. pfff
3/7 A kérdező kommentje:
és ha középiskolában nappalin tanul akkor is elveszik?
2012. ápr. 2. 19:45
4/7 anonim válasza:
Ha közoktatási intézményben tanul, akkor 20 éves koráig jár.
5/7 anonim válasza:
Az utolsó írta jól. Ha iskolába jár, 20 éves koráig kapja.
6/7 anonim válasza:
Bocs az offért, da a nyári szünetre is kapja, amikor már leérettségizett, de az egyetemet még ugye nem kezdte el, csak szeptemberben?
7/7 anonim válasza:
Hivatalosan a tanév végéig kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!