Mit tegyek megtartsam vagy abortusz?
Szia!
Sajnos ez nagyon nehéz döntés, és mi ebben nem tudunk helyetted dönteni.
Az apuka tudja a babát? és mit mondott? Felvállalja vagy nem?
Mi is nagyon nehezen élünk, a párom 60ezret keres, nekem csak az árvaságim van még, mivel főiskolás vagyok. Mi megtartottuk. Olyan még nem volt, hogy ne legyen sehogy.
Ilyenkor mindig elborul az agyam.
Ha nekem rossz az anyagi helyzetem, akkor védekezek!
Most te is szenvedsz, meg a nagyobb gyereked is fog (még kevesebb jut neki). A babáról nem is beszélve.
Abortusz: elveszed az életét. Ha meg megtartod, akkor ő is nélkülözni fog.
ISZONYATOSAN FELELŐTLEN EMBEREK VANNAK!
Nekem kb. 2hét volt, mire mindent elintéztem az abortusszal kapcsolatosan (mi a műtét napján meggondoltuk magunkat, és megtartottuk a Kistesót). Szóval ha műtét mellett döntesz, akkor sietned kell, nehogy kifuss az időből.
Nagyon sajnállak, tényleg nem vagy könnyű helyzetben.
Őszintén sajnálom,
hogy ilyen helyzetbe kényszerültél. Kívánom, hogy bárhogy is döntesz, minél jobban alakuljanak a dolgaid!
Megértelek, abszolút. Aki meg elítél, az hasonló helyzetben még nem volt, az biztos! Nagyon nehéz ilyenkor dönteni, és az eseteges lelkiismeret-furdalást elviselni. Vagy a nyomort, amit az anyagiak hiánya okoz...
Szülők nem tudnak segíteni? Munkanélküliként gondolom szülőknél laksz, nem?
Az egyik valaszolonak uzenem h egy paraszt! nem csak felelotlensegbol lehet valaki nem kivant terhes.Te gondolom fold alatti bunkerben laksz es meg soha nem hallottal olyanrol h a gumi kiszakad vagy a tablettaszedes ellenere is teherbe esik a no. Es ha felelotlensegbol is az vki, nincs hiozza jogod h birald!
Van neki gondolhatod eleg problemaja nelkuled is!A lelkiismeretevel majd elszamol o.Taplo!
Szia Anyuka!
Ha gondjaid vannak, fordulj egy alapítványhoz pl.
vagy egy szeretetszolgálathoz, karitászhoz. Talán a védőnő is tud segíteni.
Bennem is élnek még az UH-s képek, alig vártam, hogy újra és újra láthassam! Igazi kis csoda - azóta is :-)
Szurkolok Nektek:
egy anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!