Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az az egy-két dolog, amit...

Mi az az egy-két dolog, amit a gyermeked táplálásában semmiképp nem tartasz elfogadhatónak?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

a saját magaméban? 1 éves kor előtt tej, illetve zsíros fűszeres nehéz kaja, meki kaja.

később kisgyerekként amit semmiképp az az ha egész nap ennének mindenféle rendszer nélkül vagy ha sok édességet fogyasztanának, illetve a csipszeket nem bírom megkedvelni, nagy ritkán veszek, de mindig olyan rossz érzésem van hogy nagyon...hasonlóképp a kólával is így vagyok...

2012. márc. 31. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
az első vagyok még hozzátenném hogy ha nem anyatejjel tápláltam volna őket mindenféle indokra hivatkozva meg se próbálva a dolgot, hanem az első nehézségnél feladva...na azzal se lennék elégedett...
2012. márc. 31. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Chipset,kólát,cukros savas üditőket csak alkalmanként szeretnék neki adni.1 évesen bevezetem a tejet,mert nem értek egyet azzal,amivel szédítik az anyukákat.
2012. márc. 31. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

A tej,tojás és többi természetes élelmiszerek tilalmát.

Minél előbb kap egy baba valamilyen ételt,az immunrendszere annál jobban tud védekezni az esetleges allergia ellen.

2012. márc. 31. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

soha nem tömnék bele, olyat, amit nem szeret (pedig enni kellene), soha nem vonnék meg tőle olyat, amit kér.

Mindent lehet, csak mértékkel.

2012. márc. 31. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szénsavas üdítők kicsi gyereknek, illetve ugyanígy az édesítőszerek használata (úgy vagyok vele, hogy ha már mindenképpen édesíteni kell valamit, akkor a cukor legalább egy természetes dolog, de az édesítők nem azok).

Ja, meg a túlzásba vitt édesség. Egy-egy kis valami, főétkezés után belefér nálam, de nem napi szinten, és főleg nem állandó jelleggel.

2012. márc. 31. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Negyedikkel értek egyet.
2012. ápr. 1. 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

A végletekkel. Sem azzal, hogy 2 hónaposan hozzá kell táplálni, sem azzal, hogy 10 hónaposan még nem eszik semmi tejterméket.

És nekem az is furcsa, hogy az egy évesnél idősebb gyereknek miért adnak tej helyett tápszert.

2012. ápr. 1. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!