Kontaktlencsés anyukák, hogy oldjátok meg a fürdőben a csúszdázást a gyerekekkel?
Köszönöm szépen a válaszokat! Ez a napi lencse lesz a tuti. Amilyen szerencsés vagyok, ezer százalék, hogy akkor lenne pechem amikor nem vagyok felkészülve.
Arra nem tudok alapozni, hogy épp lencse csere alkalmával menjünk, mert mint írtam, én jóval tovább használom az előírtnál. Persze volt olyan, ami tényleg csak 1 hónapot bírt, de most pl a 7-dik hónapja tudom használni a havi lencsét. Élményfürdőbe meg nagyon ritkán jutunk el. De jó lesz a napi lencse arra is, hogy mindig legyen nálam csere lencse, ha pl kirándulunk. Nagyon jó ötlet!
Igen, az is nagyon jó, hogy rajta van a dobozán a görbület, reggel jutott eszembe megnézni.
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat!!!!
Viszont beszerzek egy olcsóbb úszószemüveget is, ez se jutott eszembe :-)
Valóban az egy napos tuti, ami eleve folyadékban van, így még a folyadékot sem kell cipelni magaddal :)
Én is használtam tartósan kontaktlencsét régen, szerettem is, csak sajnos nekem macera volt be-ki tenni, tisztítani, sőt annyiszor elvesztettem hogy csak na, égett is a szemem. Így visszatértem a szemüveghez, és csak alkalmanként használom az egynaposat. Meg vagyok teljesen elégedve vele. Neten rendelem, sokkal sokkal olcsóbb még a szállítási költséggel is mint ha üzletbe veszed. A dobozodon rajta vannak az adatok, az alapján tudod rendelni ezt is.
Én a proclear 1 day nevezetűt használom, 5.000 Ft körül van/doboz.
Meg fogsz lepődni, mennyire jó! Barátnőm évek óta lencsés, és egyszer kapott ajándékba egy doboz egy napos lencsét. Azt mondta össze sem lehet hasonlítani. :)
Bár engem zavar, ha belemegy a víz, hiába csukom be, gyerekek pocskolnak, ugrálnak, kivédhetetlen hogy ne menjen a szembe víz. Napszemüveget vegyél fel hozzá, sokat véd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!