Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szoc. Pol. -t megkapom már...

A szoc. Pol. -t megkapom már terhesség esetén is? Vagy csak az anyakönyvi kivonattal lép érvénybe?

Figyelt kérdés

2012. márc. 31. 04:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Törvényesen mindenhol így van, hogy egy meg nem született gyerek nem gyerek. Onnantól lesz gyermek, amikortól megszületik.
2012. márc. 31. 06:02
 2/10 anonim ***** válasza:

a munkahelyen a családi adókedvezményt magzat után is igényelheted pl

a szocpolt. nem tudom

2012. márc. 31. 07:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Első babára akkor ha megszületett, másodikra kérheted, és 4 éven belül meg kell születnie, de csak új lakás vásárlásánál, új ház építésénél.

Használt lakás vásárlásánál, bővítésénél meg kell lennie az 1 vagy 2 gyermeknek hogy igényelhesd.

2012. márc. 31. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:

3. válaszoló jól leírta.

viszont én gy értelmezem, hogy használt lakásra csak három gyerekesek igényelhetik

"a három vagy több gyermeket eltartók vagy együtt költöző eltartott gyermekeik több mint két éve már tulajdonában lévő lakás értékesítése, és helyette nagyobb hasznos alapterületű és legalább egy lakószobával több szobaszámú, továbbá legalább komfortos lakás vásárlása esetén"

vagy van még valami használt lakásra?

2012. márc. 31. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudnátok nekem egy oldalt mondani,ahol részletesen megtalálom,kik és milyen feltételekkel igényelhetik????
2012. márc. 31. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
www.szocpol.net
2012. márc. 31. 14:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Én már megigényeltem a szoc.polt,meg is kaptam 2 gyerekre,az egyik már teljesült a 2.-kal most vagyok terhes.Ezt le tudom-e már igazolni,vagy csak akkor,ha már megszületett?
2012. márc. 31. 16:50
 8/10 betta55 ***** válasza:
Csak születés után igazolhatod le.
2012. márc. 31. 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:
A fiamék megkapták a babák megszületése előtt, csak különböző igazolásokat kellett bemutatni. Pl. orvosi,hogy mikor születnek meg, vagy az élettársi kapcsolatot igazoló papír.
2012. ápr. 2. 07:20
 10/10 anonim válasza:
nem tom
2012. ápr. 16. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!