Tenyleg jar a csaladi potlek a terhesseg betoltott 13. hetetol?
Tegnap a szulesz orvosom szinte teljesen leteremtett, hogy eddig miert nem kertem tole ehhez papirt a korhazbol, mert hogy igy mar novembertol jarna.
Sehol nem hallottam meg errol es a vedono is mashogy mondta, neten csak ugyanilyen kerdeseket talalok semmi hivatalosat, de hat miert mondana ilyet az doki, o csak tudja, nem?
Hülyeség.
Nem a családi adókedvezményre gondolt véletlenül?
Nem, nem jár!
Adókedvezmény jár a magzat 90 napos korától.
Ahhoz kell orvosi igazolás!
ertem, hat akkor ez "bolond". :)
biztos, hogy nem erre az adokedvezmenyre gondolt, mert a csaladi potlekrol beszelt, marmint rendszeres havi penzbeni juttatasrol. de akkor ezek szerint keverte a folyamatot.
pedig nagyon magabiztosan mondta es szinte meg tenyleg le is cseszett amikor azt mondtam neki, hogy a vedono szerint kell hozza a baba anyakonyvi kivonata, hogy miert a vedonovel beszelek meg ilyeneket.... hat ezert. :D
A családi adókedvezmény is rendszeres havi pénzbeni juttatás. A párod vagy a te adóalapodat lehet csökkenteni havi 62500 Ft-tal (ha van ekkora jövedelmetek), ami konkrétan pénzben havi plusz 10 ezer forintot jelent. Szerintem lehet utólag is kérni az adóbevallásnál. Ha novembertől járna, akkor már az idei bevallásban is kérhetitek a tavalyi 2 hónapot. Az idei eddig eltelt hónapokat is kérheted majd a bevallásodban jövőre egy összegben, mostantól meg havi jóváírásban. Biztosan erre gondolt a doki, mert ehhez Ő ad igazolást.
Keresd fel a munkáltatódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!