Hogyan segíthetnénk egymásnak még hatékonyabban?
Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy bizonyos helyzetben tanácsot kértek, majd nem írjátok meg, hogyan alakult a dolog, pedig szerintem nagyon fontos lenne! Pl. szülés lett-e a dologból, vagy melyik tanács vált be...2009. jún. 15. 16:39
1/5 anonim válasza:
ha én felteszek egy kérdést,akkor utána nyomon követem,érkezett e rá válasz,és válaszolok!bár nem mindeki van igy ezzel...
2/5 anonim válasza:
Igen, én is észrevettem. Egyszer volt egy kismama, akinek valami balesete volt, és nem érezte mozogni a babáját. Rengetegen szurkoltunk neki, persze javasoltuk, hogy menjen dokihoz. Majd többször is visszanéztem, de nem jelentkezett, hogy mi lett. Azt sem szeretem, ha valaki kérdez, válaszolunk neki, és akkor mégcsak egy kösz-t sem ereszt meg.
3/5 anonim válasza:
EGyetértek, én is visszanézek sok kérdésre, mert érdekel mi van, nem csak a sajátjaimat "gardírozom".
4/5 anonim válasza:
igaz. én is vissza szoktam nézni a "megválaszolt kérdéseimre", mert érdekel, hoyg mi lett a kérdezővel, de sokszor nem jelentkezik.
5/5 A kérdező kommentje:
Örülök, h nemcsak nekem tűnt ez föl. Annyira jó lenne látni, hogy végülis mi történik. Köszi, hogy írtatok :)))
2009. jún. 16. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!