Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emlékeztek rám? Veletek is...

Emlékeztek rám? Veletek is volt ilyen?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Most meg kiderült, hogy mégis csak kukisunk lesz. Nem hiszek én már senkinek, ezek szerint nem jól látszódott a 4d-n.

2009. jún. 15. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az UH sem csodagépezet, az orvos rutinján és a gyerek aktuális testhelyzetén is múlik. Általában ha látszik a kuki, az a biztosabb, lányoknál inkább a hiányáról tippelik a nemet, de előfordul, hogy azért tévednek, mert a kuki épp takarásban van. Nekünk sima, hagyományos 1000 éves gépről mondta biztosra mindkét fiamnál a nemet az orvos, annyira egyértelmű volt, hogy én is láttam, gondolom, a 4D alapján jobban meg lehet mondani. Állítólag minél később mondják, annál biztosabb. Most a 3-at várjuk, de most már egyáltalán nem is mozgat, fiú lesz vagy lány, mindkettőnek ugyanúgy örülünk majd, ez inkább az elsőnél szokott "létkérdés" lenni, de csak addig, amíg megszületik.
2009. jún. 15. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is kislányt mondtak,de mi nem akartuk volna tudni,de a doki bácsi elszólta magát.Én akkor a 32.hétben voltam.Apa elég jól fogadta a hírt hogy lánya lesz!Azt mondta meg sem állunk a fiúig!Amikor megszületett derült ki,hogy kukisunk született!Apa nevét kapta!

Gratulálok nektek,de akár fiú lesz akár lány a legfontosabb az egészség!

2009. jún. 15. 14:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek!
2009. jún. 15. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak tippelgettek végig! A szüléskor derült ki, hogy kislány!

Pedig voltunk sima uh-n is sokszor, 4D-n pedig háromszor! Minden eltakarta magát! Volt egy fiútipp, két lánytipp, és néhány fogalmam-nincs-tipp :) :)

2009. jún. 15. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem folyton össze-vissza mondtak,pedig azért nem 1000 éve születtem:DRáadásul tapasztolt doki volt,anyu is ápolónő és meg nem vagyok szégyenlős,egyik hónapban fiú voltam másikban lán ymég szülés előtti héten is brokim volt,aztán mégiscsak nuni lett :D

4D-n már jobban látni,bár vesszek meg én tuti vak vagyok,barátnőm 2 terhessége alatt az összes uh felvételt 100x ha nem néztemmeg de egyszer nem tudtam megmondani h ez fiú e vagy lány.Én vak vagyok mondjuk,ne látom még akkkorr sem ha azt mondják h ott a feje.

A doki meg tényleg úgy ahogy az els írta nem láthat mindent vagy takarja magát vagy vagy:D

2009. jún. 15. 18:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. jún. 15. 19:01
 7/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma 4 hónapos a KISFIAM! Apának és Anyának szeme fénye!

Puszi Mindenkinek: Anikó és Karcsi baba

2009. dec. 12. 20:46
 8/10 anonim válasza:
50%
Karcsi? :D
2009. dec. 12. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez aranyos történet...:-D

Apa végül mit szólt? Mikor derült ki?

2009. dec. 12. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk végig fiút mondtak, még a kukiját is megmutatták. Lányunk lett. :)))
2009. dec. 13. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!