Mi a véleményetek a Loretta és Margaréta nevekről?
Szia!
Az en kisfiam Erik :) pontosabban Erik Tibor mert megkapta az apukaja nevet is.
Gyerekkorom ota az Erik volt a kedvenc fiu nevem. Es nagyon illik a fiamra a neve. Szerintem jo valasztas kisfiunak.
Most varjuk a kistesot. Ha kislany akkor Viktoria Blanka. Ha kisfiu akkor bajba vagyunk talan David lesz.
A te neveid kozul a Margareta tetszik :)
Szia.
A Loretta tényleg jó.
Az én kicsi lányom Rékuci, bár írtad, a Réka nem tetszik. Ez az apja választása volt, nekem a Norina, Zóra, Darinka, Dóra és a Dorottya tetszett.
Az ikertesója meg Márk. Ezt én választottam. Ezenkívül Alex volt a másik fiú nevünk. De jó még a Dávid, Bálint, de abszolút befutó nálam a Zebulon, Lipót, Bertram és az Efraim is. Utóbbi 4 a férjem miatt szóba sem jöhetett, de hát izlések és pofonok...
Nekem a Margaréta nagyon tetszik! A Loretta túl latinos, kicsit túl idegen hangzású, de nem rossz, csak nem az én ízlésem.
Egyéb ötletek, "hangzatosabb" lánynevekre: én a királynői, elegáns nevek közül válogatnék:
Karolina
Izabella
Izabel
Anasztázia
Annabel
Annabella
Violetta
Natália
Alexandra
Georgina
Tetszenek még:
Alíz
Adél
Abigél
Inez
Alexa
Adrienne
A többi áltaad írt közül a Chloé nagy kedvencem, de csak akkor adnám, ha külföldön élnék és a férjem külföldi lenne, külföldi vezetéknévvel, a Mia, Lara nem az én világom, a Lili nagyon édes. Talán picit túl édes is, főleg Magyarországon (mert egyébként egy megszokott, régi név, otthon viszont inkább becenév szerű).
A Baba-mama klubba az egyik anyukának a lányait úgy hívják,hogy Lola és Jana!
Sztem ezek elég különlegesek de még sem elcsépeltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!