700Ft-ért tudok venni valahol egy kb 15 db-os pelenkát?
Én kérdeztem, hogy merre laksz
Még nézd meg a kínaiban vagy 100-asokban, nálunk mindkettőben van (XV.kerület)
Vagy Ásia centerben is sok van, bár általában nagyobb csomagolásúak talán!
Még mindig Én
Általában milyen pelust használsz?
Liberot szoktam,de mostanaban atazik ejjel az 5-os is,igy babydreamet vettem, de az is azik pedig 18kgig irja.Sajnos hamarabb elfogyott igy a pelus, valamit meg adnom kell ra.
Esetleg otlet,hogy mit hasznaljuk ejszakara?Pampers es a Huggies mar regota nem jo ejjelre.
A zold tescoson gondolkodo,hogy majd azt veszek neki 3-an.
Bella Happyt (pirosat) próbáltátok már?
Nem lehet, hogy nagy még rá az 5-ös és azért folyt ki?
Szió
nagyon jókat mondtak a többiek, érdemes szétnézni ezekben az üzletekben, mert tök jó akciók vannak néha.
Én mondjuk 2490-ért veszem a pelenkát fixen,
ami 72db-os kiszerelés, de úgy tudom, h pár héten belül lesz belőle kisebb csomag is.
Itt tudsz nézelődni, ha a később érdekel:
www.mindennonek.hu/pelenkazas
Köszönöm mindenkinek!
2 hete kezdett átázni a 4-es libero, váltottunk 5-re, de az is ázik. Nem nagy neki, sőt ahogy néztem kb egy hajszállal nagyobb csak az ötös.
Igen, érdemes váltani, ha azt veszitek észre, hogy folyamotosan, már sokadjára átázik.
Erre vált be nekem a bebish és a pine pelenka.
610 Ft-ért tudtam venni a Lidlben Softino pelenkát, 12 darabos. Még volt itthon 16, úgyhogy szerintem ezzel már féllábon is kihúzzuk pár napig.
A softino törlőkendőjét szeretjük, de ez a pelenka nem tűnik túl jónak, nagyon vékonyak a szélei. Na majd reggel meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!