700Ft-ért tudok venni valahol egy kb 15 db-os pelenkát?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék kölcsönkérni senkitől így szeretném ebből az összegből megúszni.2012. márc. 28. 20:57
1/25 A kérdező kommentje:
10 kilós a gyerek.
2012. márc. 28. 21:00
3/25 anonim válasza:
Igen. Keress egy pelenkadiszkontot a környéketeken vagy valami ilyesmi néven futnak, a kisvárosokban is megtalálhatók általában, max. 40 Ft/db áron tudsz venni pelenkát.
5/25 anonim válasza:
Merre laksz, akkor jobban tudnánk segíteni!
Ilyen olcsóbb fajta a Dada pelus is!
6/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Aldi vagy Lidl nincs a közelben? Nekik a saját márkájú olcsó!
7/25 anonim válasza:
Cora, tegnap vettem 600 Ft, 15 db van egy csomagban. Teljesen jó! Vagy pelenka diszkont, esteleg neten nézz szét, szokott lenni fél csomag eladó, csak olyat kell keresni ami a közelben van, mert+ még a posta úgy már drága.
8/25 anonim válasza:
Lidl, Aldi lenne az én javaslatom is. Múltkor 460 Ft volt akciósan a 14 db-os.
9/25 anonim válasza:
Rossmannban vett anyósom babydream-es pelust,amolyan minta féle 4-5 db volt benne.
10/25 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget, nagyon aranyosak vagytok.Lidlben is megnezem es a legkoelebbi pelenkadiszkontban is,neten mar nezegettem.Budapesti vagyok, van mindketto a kozelben.
2012. márc. 28. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!