Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy oviskorú...

Hogy lehet egy oviskorú kisgyerek tévéfüggő?

Figyelt kérdés
Mármint ez KOMOLY???
2012. márc. 26. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Szoktatás kérdése... Ha kis kora óta a szülök inkább a TV elé teszik, hogy ne kelljen a gyerekkel foglalkozni, akkor megszokja.
2012. márc. 26. 20:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt hittem, ez csak szófordulat, de aztán nem egy ovistársról, játszótéri kisgyerekről derül ki, hogy órákat néz naponta tévét, és ha ez nem valósul meg, akkor hiszti, őrjöngés, dühroham. Meg este tévére alszanak el gyerekek. Dehát ez TÉNYLEG függőség!!!
2012. márc. 26. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta.
2012. márc. 26. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van ilyen de nehezen elképzelhető, mert akkora mozgásigényük van nekik.Legalábbis az én gyerkőcöm 1 óránál tovább nem is tudna tovább egyhelybe ülni.
2012. márc. 26. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy lehet...elvileg természetüknél fogva izegnek-mozognak, nem tudnak egy helyben megmaradni... Legalábbis a kislányom ilyen. Őszinte leszek, reggelente bizony bekapcsolom a tévét, hogy el tudjam intézni a szokásos dolgaim (reggeliztetés, ágyazás, mosogatás, tiszta ruhák, pici babám szoptatása,, stb) de a helyzet az, hogy nem sokáig köti le... Inkább csak olyan háttérzajnak megy, néha belenéz, de inkább játszik. Szerintem én még nem találkoztam tévéfüggő kisgyerekkel....és sajnálom azt, ha tényleg van ilyen....
2012. márc. 26. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!