Ti lecseréltétek a cumit, etető cumit, amikor a babátok betöltötte a 6 hónapos kort?
Figyelt kérdés
A mi lányunk holnap lesz 6 hós, és annyira sajnálom eldobni a szinte vadonatúj cumikat. De h le kell cserélni, nincs mese. Tényleg, feltétlen muszáj a csere? Köszi a válaszokat!2012. márc. 26. 14:31
1/2 anonim válasza:
Azt mondják, a fogak miatt jobb a csere, de ezt csak itt olvastam.
Én kb. 7 hónapos korában cseréltem. Elfelejtettem, akkor elhagyta, és akkor eszembe jutott.
2/2 anonim válasza:
Szia, mi cuminak előszőr a NUK-os 1-es méretet vettük, de aztán 4 hónaposan kipróbáltuk a MAM 2-es méretét és nagyon szerette, nem is kellett neki másik. Ezért mi utána már csak 2-es méretet vettünk. Etető cumiból nem szerette, ha nagyobb volt a méret, mert abból dőlt a tápszer, így maradt a régi, de én kicsit tágítottam a lyukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!