Tegnap megkérdezte a férjem, hogy rábíznám-e az anyjára 3 napot a másfél éves gyerekünket. Rögtön rávágtam, hogy NEM! Szerintetek hülye (földhözragadt) vagyok, hogy nem akarom magára hagyni ilyen pici korában?
Még csak párszor mentünk el esti szórakozásra. Csak pár órát volt nélkülünk. Most külföldre mennénk négyesben a sógorommal és a testvéremmel egy focimeccsre - ezt találták ki (mellesleg nem is vagyok oda a fociért).
Köszi a válaszokat!
Nem vagy hülye egy másfél éves gyerek még nagyon kicsi ahhoz, hogy 3 napra másra bízd. Én sem bíznám még a saját anyámra sem, nemhogy anyósomra. Aki mellesleg néha elviszi a gyereket és hiába mondom, hogy ezt vagy azt ne adjon neki, mert allergiás rá és hasmenése lesz tőle, nem érdekli. Nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem figyelnek rá, a múltkor pl. macskaszart (bocs) szedtem ki a szájából, mikor érte mentem.
Szóval szerintem ha aggályaid vannak, inkább maradj otthon a gyerekkel, a párod menjen szórakozni ha akar, te úgysem lennél nyugodt külföldön és csak idegesítenéd őket. Ezt remélhetőleg a férjed is megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!