Szerintem csak azért, ne válasz neki kettő nevet, hogy legyen. Én kettő nevet fogok választani a gyermekeimnek:
1. mert olyan sok név tetszik, hogy nehéz lesz választani,
2. a párom ragaszkodik a neve örökléséhez, én pedig ahhoz, hogy egyedi legyen a gyerek, így kettő keresztnevet fog kapni
3. nekem egy keresztnevem van, és néha hiányzik a második.
A Kitti-hez tetsző keresztnevek: Anna, Hanna, Boglárka, Blanka, Emma, Róza, Kata, Luca, Sára, Réka
Mindenképp olyat választanék mellé amiben nincs i, egy szép mély hangrendű név ellensúlyozná.
Én egy klasszikus, "komolyabb", elegáns nevet választanék másodiknak, egyrészt ellensúlyozni a Kitti "játékosságát, fiatalosságát", másrészt lesz választási lehetősége, ha esetleg más jellegű névre vágyik később.
Kitti Zsófia
Kitti Júlia
Kitti Georgina
Kitti Gréta (A Kitti Gréti szerintem nem hangzik olyan jól, olyan, mintha két becenevet adtál volna, a Gréta sokkal jobb)
Kitti Borbála
Kitti Tamara
Kitti Viktória
Kitti Alexandra
Kitti Anasztázia
Kitti Olívia
Kitti Emília
Kitti Violetta
Kitti Viola
Inkább 3 vagy több szótagost választanék, szerintem azokkal jobban hangzik. Bár jó lenne tudni, mi a vezetéknév, vagy milyen hosszú.
Katát, Katalint semmi képpen ne adj, hiszen a Kitti a Katalinból ered, olyan lenne, mintha ugyanazt a nevet adnád kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!