Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Magyar Államkincstár! Hogyan...

Magyar Államkincstár! Hogyan gyorsíthatnám meg az ügyintézést? Menjek be személyesen?

Figyelt kérdés
Már 7hete adtam be tartósan beteg gyermekre az igénylést,a múlt7en felhívtam őket,hogy hol tart már az ügy,még nem volt határozat.azt mondta meg sürgeti az ügyet,tegnap megint telefonáltam,hogy mi van már és még mindig semmi.szükségem lenne a határozatra is a pénzre is és az utazási kedvezményre is.
2012. márc. 21. 09:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Bemehetsz személyesen, de nem hiszem, hogy ettől felgyorsulna a dolog, hiszen a határozatot nem ügyfélfogadási időben, és nem az ügyintéző hozza. Viszont azt el tudom képzelni, hogyha folyamatosan kérdezgeted őket, hogy mi van már, akkor annyira tele lesz a tökük, hogy kicsit felgyorsítják a dolgot, de azért ebben sem vagyok biztos. Sajnos ez a bürokrácia, rengeteg papírmunka van, kevés ember jut rá, az ügyfélkör meg igen nagy.

Van szerencsém ismerni sajnos az Államkincstár ügyintézési képességeit, nem állnak a helyzet magaslatán :S

2012. márc. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!