Magyar államkincstár hatósági igazolványt mire tudom felhasználni?
Azzal tisztában vagyok,hogy útiköltség térítésre.
A kisfiamnak agykamra tágulata van de nem mozgáskorlátozott.
5 hónapos.Autóval hordjuk kórházba minden hónapban kontrollra teljesen addig kell vinni amíg el nem kezd járni.
Az most nem igazán világos,hogy így lehet térítést kérni vagy csak akkor ha tömegközlekedéssel viszem be?
igen az a kártya.
tehát akkor a kórházban kell igazolást kérnem.
ez nem volt valójában világos nekem,mert ugye akárhol néztem a neten mindenütt az volt,hogyha nem bírom tömegközlekedéssel akkor fizetik ki az autós útiköltséget.
köszönöm a választ!
köszi a választ!
kaptunk papírt az Útiköltséghez.4 pecsétet kell kigyűjteni aztán lehet csak elküldeni a MÁK-hoz.
Mint kiderült ez a kártya amit küldtek csak tömegközlekedésre érvényes autóra nem.
Nekünk adtak egyből papírt amint szóltam. Nem hepciáskodtak.
Nekünk nem egyszeri alkalom a visszajárás,hanem minden hónapban egyszer meg kell jelenni kontrolon amig a gyerek magától nem lesz képes járni....Minden egyes alakalommal kapunk pecsétet...
köszönöm,hogy segitettetek.
Fontos: HATÓSÁGI IGAZOLVÁNY CSERE: 2017 jan 1- től: továbbra is kérni kell . (illetékmentes)
Célszerű a lejárat előtt 60 nappal..
semmi más nem kell csak a régi hatósági szkennelve és e-mailben, (vagy postán) a területi Kormányhivatal (Nem MÁK) családtámogatási osztályára megküldeni :
bal oldalon a lista :FŐVÁROSI ÉS MEGYEI KORMÁNYHIVATALOK alatt.. így egszerűbb (családtámogatási osztályt kell keresni vagy a központi(fővárosi, megyei ) számon megadják az elérhetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!