Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megfogadod az itt tanácsolt...

Megfogadod az itt tanácsolt dolgokat?

Figyelt kérdés

Általában elfogadod, amit itt írnak/írunk? Ha nem mindig, akkor miért nem? Mi alapján szelektálsz (hasznos/nem hasznos), ha tapasztalatokat írnak le?

Pl ha megkérdezed, h X babakocsi milyen, és azt a választ kapod, h ne vegyél olyat, mert nem jó a kereke/nehéz/drága, de nem ér annyit,... le tudnak beszélni a megvásárlásról?

Ha belinkel vki egy oldalt, azt úgy érzed, h segítő szándékkal teszi és megnézed, vagy nem nézed meg, mert reklámnak, erőszakosságnak érzed?

2009. jún. 13. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én véleményeket gyűjtök, utána formálom a sajátomat, mint bármi más csatornán, ha véleményt kérnék. Szóval, ha beszélgetek bárkivel, akkor sem biztos, hogy azt teszem, amit mond, de több szögből lesz lehetőségem meggondolni a saját döntésemet. Azaz van, amikor igen, megfontolom, amit itt mondanak, mert egyáltalán nincs az ügyben saját tapasztalatom, van, amikor pedig csak megnyugtatást keresek, hogy jól gondoltam.
2009. jún. 13. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem tudni mások véleményét a dolgokról, majd szelektálok.

Az okos más kárán tanul.

2009. jún. 13. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor fogadom meg ha mondjuk olyan dologra világít rá, amire én esetleg nem is gondoltam.

Pl. először olyan kocsikat néztem aminél nem figyeltem hogy mindkét irányból tolható legyen, aztán mikor írta vki hogy az nagyon rossz érzés volt neki első gyerekes anyaként, ha nem látta minden mozdulatát a picijének, hogy megfontoltam.

És végül 2 irányból tolhatóst vettem még akkor is ha ezt később le kellett cseréljük egy sportosabb kocsira.

És jól döntöttem, mert nagyon parás voltam eleinte mindig azt figyeltem, lélegzik e stb :)

2009. jún. 13. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdésemmel kapcsolatos a tanács, és kivitelezhető a számomra, akkor igen, meg szoktam fogadni.
2009. jún. 13. 10:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. jún. 17. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!