Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Többi...

Tudnátok segíteni? Többi lent! (Tesz veszes kérdés)

Figyelt kérdés
Eladtam egy jól működő légzésfigyelőt és a vevő vissza akarja kérni az árt meg még többet is( +postaköltséget akar) A feladás napja előtt ki lett próbálva és egész nap jól működött! Én nem vállaltam rá garanciát ennek tudatában licitáltak rá(gondolom)! Köteles vagyok vissza venni az árut?

2012. márc. 20. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles és ne is vedd vissza. Ha otthon működött, akkor vagy nem tetszik, vagy szimplán talált olcsón újat és kötekszik. Nem kell az ilyennel foglalkozni, közöld vele, hogy nem volt rá garancia, te leírásnak megfelelően adtad el, így ne vergődjön. Max. ad egy negatívat, de te is neki. Ha van egy kis eszed, nem hagyod, hogy kihasználjon.
2012. márc. 20. 21:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ!
2012. márc. 20. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!