Hány évesek voltatok, mikor az első babátok megszületett? Így is terveztétek? Házasok voltatok már ekkor?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 12:11
21/27 anonim válasza:
20 voltam amikor az első lányunk született,19 amikor megfogant. Tudatosan hoztuk össze mind a három lányunkat. A mai napig nem házasodtunk össze,pedig minden év augusztusára terveztük :-)
22/27 anonim válasza:
25 eves voltam es 11 honapja voltunk hazasok amikor kiderult, hogy kismama vagyok.....25-30 eves korom kozottre terveztuk az elso babat, de ugy voltunk jon amikor szeretne...es jott is :)
23/27 anonim válasza:
Én 24 vagyok, párom 29! Bár csak Július elején születik meg a baba, tervezett volt! A házasság most kérdés, várandósan, vagy majd csak utána!
24/27 anonim válasza:
20 éves voltam,terveztük,házasok voltunk.
25/27 anonim válasza:
21 voltam, terveztük, de nem voltunk házasok. Azóta ez is megtörtént.
21hkm
26/27 anonim válasza:
24 éves voltam,
tervezett baba volt,az esküvő után 1 héttel lettem várandós:)
27/27 anonim válasza:
24 voltam mikor összeházasodtunk
25 mikor megszületett a kislányom.
Most 27 vagyok és várjuk a másodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!