Miért nem múlt el az émelygésem az abortusz után 5 nappal sem?
Figyelt kérdés
Meddig maradnak meg a tünetek? Valami gond lehet?2012. márc. 18. 13:25
1/6 anonim válasza:
Nem tudom,mindenki más,ha jövő héten még mindig nagyon émelyegnél azért kérdezd meg a dokid. Nekem azonnal elmult amikor felébresztettek az altatásbol,pedig előtte folyamatosan hányingerem volt meg minden.
2/6 anonim válasza:
A hormonok kiürülésének hetek is kellhetnek. Attól is függ, hogy mennyire volt előrehaladott a terhesség, azaz mennyi hormonnak kell kiürülnie.
3/6 anonim válasza:
Émelygésnek már nem szabadna lennie. Nem lehet,h lelki eredetű?
4/6 anonim válasza:
Még nem állt helyre az ösztrogén-progeszterin szinted! Ennek idő kell, türelem..
5/6 A kérdező kommentje:
Kedden megyek a dokihoz, köszi a válaszokat!
2012. márc. 18. 21:55
6/6 anonim válasza:
A HCG hormon - ami az émelygést is okozza - fokozatosan csökken a szervezetben. Annó, nekem volt egy vetélésem, műteni is kellett, s utána még kb 1 hétig voltak terhességi tüneteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!