Mit "hoz a nyuszika" a gyerek (i) dnek húsvétra?
Figyelt kérdés
Pár dolgot már vettem, a rokon gyerekeknek is vannak terveim, de talán kapok jó ötletet.2012. márc. 16. 16:15
1/13 anonim válasza:
A másfél éves kislányomnak kismotort hoz a nyuszi. Kisautója már van, a lakásban már elég jól használja, a motort szánom kültérre. De lehet, hogy képeskönyvet kap, a motort meg majd gyermeknapra kapja meg. Még nem döntöttem.
2/13 anonim válasza:
Semmit. Illetve de, a tojáskeresés örömét. Külön ajándékot nem veszünk Húsvétra.
3/13 anonim válasza:
Bár nekem még csak 6 hónapos a lánykám de vettem ma neki egy pólót,meg egy fisher price mókakockát.
4/13 anonim válasza:
Mivel 20-án lesz a születésnapja, akkor kap ajándékot. 1-én tartjuk a nagyszülős összejövetelt, gondolom, tőlük is kap apróságot.
Húsvétot nem nagyon ünnepelünk, inkább kirándulunk a Medveparkba.
5/13 anonim válasza:
tőlünk semmit,csak csokitojást
másoktól fog pénzt kapni,abból futóbiciklit veszünk neki
2,5 éves
6/13 anonim válasza:
Csokitojast, max plussnyuszit.
Kulon ajandekot mi ilyenkor nem szoktunk adni.
7/13 anonim válasza:
Mi sem szoktunk ilyenkor ajándékozni. Körbe mennek papával, apával locsolkodni a családban, ott szokott pénzt kapni, abból lehet esetleg játék. Ha nem is az, de mindenképpen rá költjük.
Igaz tavaly a pénz mellé kapott még építőkockát, meg ruhát is, de nem konkrétan húsvétra.
8/13 anonim válasza:
Semmit.Jönnek a locsolók,meglocsolnak mi meg adunk tojást.Miért mióta adnak ajándékot a gyerekeknek húsvétkor?Mindig panaszkodnak az emberek,hogy elüzletiesedettek az ünnepek,hát ezért...
9/13 anonim válasza:
Mi ajándékozunk húsvétkor is,szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló...persze mi felnőttek egymást nem ajándékozzuk csak a kisfiunkat és a családban lévő gyerekeket.Kisfiam(3 éves lesz a nyáron) a mamától egy rollert fog kapni,tőlünk könyvet és társasjátékot.Azt még nem beszéltük meg,hogy a másik mamáéktól és a keresztszüleitől mit kap,de általában kikérik a véleményemet,hogy mit vegyenek,mert nem szeretnének felesleges dolgot venni,vagy éppen olyat ami már megvan.
10/13 anonim válasza:
Egy kismotort, amit amúgy is kapna, de így majd a nyúl hozza neki, meg mesekönyvet, és persze csokitojást :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!