Mennyit tart egy abortusz 7 hetes gyereknél, és mennyire fájdalmas, ha nem altatnak el?
Na,az IQ szint megint a plafont súrolja...
Miért kell rögtön azt írni,hogy gyilkos meg hogy fájjon is?!
Nem vagyok abortuszpárti,de tényleg van olyan élethelyzet,amikor nem jó döntés megtartani a babát.
Nem ismerjük a kérdező életkörülményeit,nem tudjuk,hogy miért hozta meg ezt a döntést,semmi közünk hozzá.Neki sem lehet könnyű,nem arra van szüksége,hogy itt ócsárolják.
Bocsi az offért,de egy kicsit sok már a szuperanyukból.
Nem abortuszom volt, hanem surgossegi kaparasom. Ha jol tudom, akkor a ketto kb egyforma lehet a fajdalmat illetoen.
A kulonbseg kb annyi, hogy nekem ez szules utan volt, vajudas alatt tagultam es nem tagitottak.
Kb fel ora volt.
Oszinte leszek: durva volt. Szultem ket gyereket, ez a masodik szules utan volt. Abszolut nem elrettentes miatt irom, hanem csak azert, mert kerdezted: nekem a ket vajudas osszeadva es szorozva 10-zel sem volt olyan fajdalmas, mint a kaparas. De gyorsan kellett cselekedni, ejszaka volt, nem altattak es mivel eda sem volt bekotve vajudashoz, igy azt sem kaptam. Csak gazt kellett szivnom, ami kb annyit ert, hogy nem igazan tudtam tole mozogni, igy nem futottam el.
Nem igazan tudom neked mihez hasonlitani, de tenyleg durva volt, en vegig zokogtam az egeszet, vajudasok alatt viszont igen jol tartottam magam, nema csondben turtem, meg csak a szemem sem labadt akkor konnybe. Tenyleg sokkal rosszabb fajdalom volt.
Viszont most jon a pozitivum: belehalni ebbe a fajdalomba nyilvan te sem halnal bele, mert en is tuleltem es utofajdalom sem igazan volt, inkabb az tartott meg vagy jo negyed oraig, amig osszeszedtem magam es abbahagytam a sirast. Szoval ha fontos a penz, vagy nem is tudnad kifizetni az altatasos modszert, akkor valaszd ezt, mert tul lehet elni. Csak nagyon rossz.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nekem is kaparásom volt a második szülésem után 3 órával. Kb 20 perc volt, vagy talán annyi se, de többnek tűnt. Semmit nem kaptam a fájdalom csökkentésére.
Tényleg iszonyatosan fájt. Nem vagyok egy káromkodós típus, de az egészet végig tudtam volna szakrázni. A szülés(ek) nem viselt(ek) meg annyira. Legszívesebben leugrottam volna az ágyról. Utána viszont semmi bajom nem volt. Pozitív értelemben is képes lettem volna leugrani az ágyról. Addig tartott, amíg tartott.
Gondolom a te esetedben azért csak adnak valami érzéstelenítőt, hisz a méhszájat tágítani kell. Lelkileg is biztos megrázóbb. Azt nem tudom elhinni, hogy semmit nem adnának a fájdalom csillapítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!