Tényleg felmondhat a munkáltatóm 1hónap után? Meddig vagyok védett? Ha én holnaptól menni akarok dolgozni, köteles visszavenni?
Figyelt kérdés
Pár napja töltötte a kislányom a 2.évet. Vissza akarok menni dolgozni,mert ugye gyesből élni lehetetlen. Egyébként gyed alatt is vissza mentem volna,de a munkáltatóm "húzta a száját". Nem egyszer szóltam,de mindig kifogás volt,hogy nincs munka stb. Beletörődtem mert gyedet kaptam. Most olyat halottam hogy hogy gyes alatt megyek vissza 1hónap után elküldhetnek. Totál pánikba vagyok segítsetek!!!2012. márc. 12. 20:38
11/11 anonim válasza:
Simán beleköthet abba, hogy nem írtál levelet, lévén, hogy a törvény azt írja, hogy amennyiben írásban 60 nappal korábban bejelentetted, úgy köteles biztosítani.
Az, hogy szóban mondtad, nem bizonyítható - tudod, a szó elszáll...
De ha jó fej a főnök, akkor nem csinál ebből ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!