Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova lett a kérdés, amelyben...

Hova lett a kérdés, amelyben a kismama annyira nem akart kisfiút?

Figyelt kérdés

Emlékeztek rá? Sok válasz érkezett rá. Arról szólt, hogy most tudta meg hogy fia lesz, és teljesen ki van emiatt készülve, nem tudja elfogadni.

nem tudjátok mi lett a vége? vagy miért törölték?

2012. márc. 12. 17:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg, és már egyszer azóta eltűnt, nem tudom hogy van ez, de akkor mégsem én voltam a béna :)
2012. márc. 15. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

én tettem fel azt a kérdést de töröltettem.

Minden rendbejött, már 15 hónapos a kisfiam és ő az életem szerelme, a mindenem :-) El sem tudom képzelni hogy lány legyen! Minden képzeletet felülmúlóan gyönyörű és aranyos. Imádom őt.

Sohasem fogom megbocsátani magamnak hogy a születéséig nem szerettem. Sajnos hiába jártam pszichológushoz, nem tudtam elfogadni. De amikor megszületett, egyből beleszerettem.

2013. nov. 7. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Halleluja!Minden jó,ha a vége jó!2 fiú+13 hónapos csajszi anyukája
2013. nov. 7. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!