Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes kismama vagyok és...

8 hetes kismama vagyok és frankón náthás lettem, láz még nincs, viszont a kérdés, mit lehet szedni, ha nagyon muszáj és milyen orrspray-t ajánlotok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:

stérimar tengervizes orrspray

coldrex ilyesmi felejtős

homeopátia megengedett.

torokfájásra homeogéne.

2011. febr. 28. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Amíg nem vagy lázas, addig nem kell szedni semmit. Ha lázas vagy, akkor irány a doki, aki majd megmondja mit szedhetsz (valószínűleg Rubophent vagy Algopyrint fog adni).

Torokra Lándzsás útifű szirupot használhatsz, orrsprayit én nem használtam terhesen, a Sterimar csak sós vizes oldat, segít feloldani a "trutyit", de az orrdugulást nem igazán mulasztja el, patikában kérdezz rá, milyet használhatsz, biztos van valami.

Egyébként meg a természetes dolgok: mézes tea, ha bírod, akkor torokra a legjobb, ha egy gerezd fokhagymát szétpasszírozol és mézzel összekeverve megeszed.

Jobbulást!

2011. febr. 28. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:

max tengervizes orrspray(pl sterimar) használható:(

Nekem fül-orr gégész mondta(+ a szülésznő is megerősítette),hogy az orrcseppek úgy hatnak, hogy az orr nyálkahártya vérellátását csökkentik, ezáltal az vékonyabb lesz és kapsz levegőt. Viszont a placenta vérellátását is gyengítik, ami ugyebár nem jó.

Én is hasonló cipőben járok amúgy csak épp a 38. héten.

Úgy trombitálok, hogy néha azt hiszem a gyereket is kinyomom:(

2011. febr. 28. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:

és a nátha alatti fejfájásra mit ajánlotok?

köszönöm

2011. febr. 28. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!