Mondanátok nekem szép B betűs kislány neveket?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2012. márc. 11. 15:21
11/18 anonim válasza:
Biztosan le leszek pontozva ,de nem érdekel!
Bodza-igy hivják a lányomat:)
Boróka
Bora
Borbála
Bori
Barka
Babett
Blanka
Bella
12/18 anonim válasza:
Nekem Bianka, Boglárka, Borostyán, Borbála, Brigitta, Bogárka tetszenek.
13/18 anonim válasza:
az én lányom Boróka, de adnám a Bodzát, Borostyánt, Borbálát
14/18 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm szépen mindenkinek!!!Nekem igaziból a Bianka tetszene nagyon,de a párom nagyon ellene van.Mondtam neki az itt felsorólt neveket,de neki semmi sem jó :) azt mondta lassan már nem is B betűs lesz...pedig én ragaszkodom hozzá :) Bakos vezetéknévhez lenne.Ha nem sikerül döntenie ami nekem is tetszik maradok a Biankánál :D
2012. márc. 11. 21:15
15/18 anonim válasza:
Bianka, Bella, Blanka
nekem ezek tetszenek
16/18 anonim válasza:
Bibiána, Bíborka, Bella, Borbála, Bora, Bianka
17/18 anonim válasza:
Szép név a Bianka :)
Nekem a Bíbor a kedvenc női nevem, ha lesz lányunk Bíbor Anna vagy Bíboranna lesz, az én keresztnevem megkapva másodiknak.
Amik még nekem tetszenek: Babér, Barka, Béke, Bella, Berill, Béta, Bíbora, Bíbor, Bíboranna, Blanka, Bodza, Bogáta, Bogárka, Bóra, Borbála, Borbolya, Boris, Borka, Borostyán, Borsika
Remélem sikerül a férjeddel megegyezni!
Boldog baba várást!
18/18 anonim válasza:
Masodik babat varom. Ha lany akkor Viktoria (ferjem valasztotta ezt a nevet) es melle valasztottam a Blankat ami az en egyik kedvenc nevem.
Ezenkivul tetszik meg a Bonita es a Bitia nevek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!