Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Beválna a légzésfigye...

Anyukák! Beválna a légzésfigyelő ha?

Figyelt kérdés

A negyedik emeletről lemennék a kutyával, a kisbabát fent hagynám úgy hogy légzésfigyelő mellé tennék bébiőrt(hatótávolság 450m)? Úgy hallanám lent is ha sír vagy a légzésfigyelő bekapcsol?

Sajnos nem lesz segítségem mikor a párom dolgozik és a kutyás dolgot is meg kell oldanom.

2012. márc. 11. 14:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Na erről nem is beszélve, hogy mennyi, de mennyi ilyen hír volt mostanában a híradókban...

Nem hiszem el, hogy ezekbe nem gondol bele egy szülő sem...

2012. márc. 11. 15:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy valaki nem hagyná ott a negyedik emeleten a kisbabáját EGYEDÜL amíg ő sétálgat, még nem a "mindent túl aggódik anyuka" kategória....Felelőtlen aki otthagyja a kisbabáját.
2012. márc. 11. 15:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
De látom sikerült is lepontozni...Gratulálok. Nyugodtan hagyják egyedül a babát a lepontozók, de utána ne jöjjenek sopánkodni, hogy történik valami baj. (Természetesen senkinek nem kívánom, de nem látom mi lepontozni való volt azon, hogy azt mondom vigye a gyereket is magával, biztos egy borzalmas szemétláda vagyok h ezt mondtam...)
2012. márc. 11. 15:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én meg leírtam, hogy mi történt velem, és engem is lepontoztak. De biztos hazudtam, vagy nem tudom... őszintén gratulálok a lepontozóknak ismét!
2012. márc. 11. 15:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a te válaszodat sem értem miért pontozták le. Nem csinálok ebből központi kérdést, de azért néha felbosszant, hogy csak pontozgatnak lefele, de kifejteni meg nem tudja, hogy mi a jó franc nem tetszett benne neki...na mind1, ez megy ezen az oldalon...
2012. márc. 11. 16:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jut egy anyának eszébe egy kisbabát egyedül hagyni a lakásban? Én meg ez nem értem.

És mi van, ha nem tudsz visszamenni a lakásba például, mert történik valami a zárral? És ez csak egy a sok lehetőség közül, ami mindig akkor következik be, mikor baromira nem lenne rá szükség.

2012. márc. 11. 16:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsétek el a hülye pontozást, csajok. Mindig van valaki, aki hobbiból pontozgat, magam is tapasztalom.

Én se vagyok paraanyuka, az udvarra simán kiszaladok a gyerek mellől, vagy a garázsba (ott is van egy fagyasztónk, ha épp abból kell valami, kimegyek érte), de olyan is volt, hogy teraszt mostam, járdát söpörtem, amíg aludtak. De nem az emeletről mentem el mellőlük.... Ez az emeletes dolog azért is durva szerintem, mert gondolom, nem a lépcsőházajtóba sz...ratja a kutyát, márpedig valameddig akkor mindenképp el kell menni. De a negyedikre visszaérni se semmi, ha baj van, esetleg liftezik és uram bocsá' pont akkor ragad be a lift két emelet között... akkor hiába a bébiőr, lehet órák, mire a szerelő kiér és rendbe hozza...

2012. márc. 11. 16:18
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hirtelen ötlet volt és sok mindenbe nem gondoltam bele. Októberi baba lesz és mi lesz ha olyan idő lesz amikor nem lehet kivinni? Ezért gondoltam,hogy gyorsan leszaladok egy pisire a kutyával. Nem 10-20 perces sétára gondoltam. Jó lenne a párom dolog is , ha nem 16 órát dolgozna. :( Nincs olyan kutyás ismerősöm akitől tanácsot tudnék kérni,hogy ő hogy oldotta meg. De mire meglesz a baba addigra biztos okosabb leszek.

Nem tudom ki pontoz le , de tőlem mindenkinek megy a zöld kezecske. Hiszen nem az alapján nézem,hogy nekem tetszik e az írás hanem ,hogy írt és nem hülyeséget.

2012. márc. 11. 17:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Októberben ritka az olyan hideg, hogy ne vihesd ki, mire meg bejönnek a nagy fagyok, a baba is megerősödik. Ha nagy hideg van és még pici a baba, nálunk abszolút bevált a hordozókendő. Magadra kötöd és nem a saját kabátodba bújsz bele, hanem apáéba. :-)) Azt össze tudod cipzározni úgy, hogy a babát is védje, így nincs az a hideg, hogy megfázzon egy tízperces séta alatt. Amikor meg jó idő van, lehet nagyokat csatangolni - az enyémek legjobbakat a babakocsiban, hatalmas séták alatt aludták.
2012. márc. 11. 17:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan egyetértek Gabkával.
2012. márc. 11. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!