Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Beválna a légzésfigye...

Anyukák! Beválna a légzésfigyelő ha?

Figyelt kérdés

A negyedik emeletről lemennék a kutyával, a kisbabát fent hagynám úgy hogy légzésfigyelő mellé tennék bébiőrt(hatótávolság 450m)? Úgy hallanám lent is ha sír vagy a légzésfigyelő bekapcsol?

Sajnos nem lesz segítségem mikor a párom dolgozik és a kutyás dolgot is meg kell oldanom.

2012. márc. 11. 14:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Ezt most komolyan kérdezed???? Ott ne hagyd egyedül a kisbabát a lakásban!! Jézus...

Vidd a babát is magaddal a babakocsiban. Mentek csak egy kört, ha nehéz a kutyával együtt menni, aztán majd a férjed leviszi a kutyát hosszabb időre ha hazaért.

2012. márc. 11. 14:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ez nem komoly kérdés????

Egy kisbabát vagy egy kisgyereket SOHA nem hagyunk egyedül! Nagyon jól össze lehet hangolni a kutyasétáltatást a gyerek levegőztetésével. Nálunk is van kutya, őt is ki kell vinni naponta többször, plusz van két kisgyerek, nemsokára három. Simán meg lehet oldani, még csak nem is egy bonyolult feladat.

2012. márc. 11. 14:35
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van kutyám. Amikor férjem nem tudta levinni a munkája miatt, akkor ölbe vettem a babát, és levittem magammal. Kicsi kutyám van, mopsz, tehát nem húzott el, a babát SEMMI okból nem hagynám a lakásban egyedül!!!

Mi értelme lenne a légzésfigyelődnek így, ugyanis ha beriasztana mert a kicsi nem kapna valamiért levegőt, mire visszaérsz a negyedikre, rég megfulladt! Tehát hiába hallanád, úgyis mindegy lenne...már bocsánat, de vulgárisan leírva sajnos ez így lenne.

2012. márc. 11. 14:50
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
....jó, hagyd úgy. És akkor ha kb. 400m-re vagy a babától, és hallod h sír, loholsz vissza a kutyával???????????????????????
2012. márc. 11. 14:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Vidd le a babád is, nehogy otthon hagyd egyedül!!! Még ha kertesben lennétek, és azt írod, hogy kimész az udvarra bébiőrrel, arra azt mondom, okés, ez belefér, mert én is csináltam ezt párszor (kiteregetni az udvaron, vagy akármi.)

De a negyedik emeletről??? És ha éppen azt hallod, hogy a babáddal valami gond van - ne adj isten bukott, és éppen fuldoklik, mi a jó Istent csinálsz? Mire felérsz a negyedikre, már kész a baj.

2012. márc. 11. 15:12
 6/21 anonim ***** válasza:
69%

Jó, hát szerintem ennyire nem drámai a helyzet, én (jujderossz anya vagyok) hagytam otthon percekre alvó csecsemőt bár nekünk légzésfigyelőnk sincs, mégis él az összes gyerekem.

Ennek ellenére abban igazat adok a többieknek, hogy meg lehet ezt oldani másképp is, tényleg lehet vinni egyszerre a babát és a kutyát sétálni, akkor miért rizikóznál? Ha felébred a baba megeteted és elmentek szépen hármasban a kutyával sétálni. Ha nem muszáj ne hagyd egyedül.

2012. márc. 11. 15:33
 7/21 anonim ***** válasza:
51%
Én azért a percekre egyedül hagyom című történetre csak a saját iszonyat rossz TAPASZTALATOMAT írnám le: egyik nap éppen mosogattam, és kisfiam a nappaliban feküdt tőlem kb. 2 méterre hanyatt a kanapén, ekkor volt másfél hónapos kábé. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy fuldokló-síró hangot ad ki a gyerek. Odaugrottam hozzá, felkaptam, és egy jó nagy adag bukás folyott ki a száján. Ha nem ugrok oda, nem kapom fel, mellettem fullad meg a gyerek, pedig nem mentem mellőle sehova. Belegondolni sem merek, mi lett volna, ha ott hagyom tök egyedül percekig...
2012. márc. 11. 15:39
 8/21 anonim ***** válasza:
44%

Megmondom mi lett volna: kiköhögi. :)

Mondjuk én se másfél hónapos mellől ugrottam el. :)

De nekem semmi bajom a nagyonvigyázós anyukákkal se, inkább ez minthogy elhanyagolja valaki a gyerekét.

2012. márc. 11. 15:42
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem, nem köhögte volna ki, ugyanis éppen készült megfulladni a gyerek. Vajon miért is kaptam fel? Mert fuldokló hangot hallottam felőle. Nem tudott kijönni a száján a bukás, csak nyelte volna be, miközben a légcsövébe is szaladt egy kevés.
2012. márc. 11. 15:44
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
Ahol bennégett a kislány, ott is pár perc volt.
2012. márc. 11. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!