Mit vehetnék/készíthetnék születendő unokahúgomnak/unokaöcsémnek?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és az unokanővérem terhes.Nagyon várom már,hogy megszülessen a baba,de még csak 8 hetes a pocakban.Minden héten bemegyek az unokanővérem boltjába és viszek neki valami péksütit vagy bármit.Már gyűjtögetem a pénzt,amit majd rá fogok költeni,már meg van 10 000Ft.Már megterveztem milyen ruhákat veszek neki, egy szóval nagyon várom már.:).Az lenne a kérdésem,hogy mit vehetnék vagy készíthetnék még neki?:)2012. márc. 10. 14:15
1/4 anonim válasza:
Nagyon kedves vagy, hogy így várod ezt a kisbabát, de tudnod kell, hogy ilyenkor még nem szoktak róla beszélni, vásárolni neki, mert igazán biztos csak a harmadik hónap után (90 nap) lesz.
Inkább majd a későbbiekben vásárolj bármit, hisz addigra azt is tudni fogod fiú vagy lány.
Amik mindig kellenek egy babának:
- anyának sok sok segítség (gyerekgondozás, takarítás, bevásárlás)
- pléd amivel betudják takarni
- ruhácskák (inkább nagyobb mint 56-os)
- baba játékok
- cumisüveg
- törölköző
- de a szülőket is meglehet kérdezni, mit szeretnének
Amit elkészíthetsz
- ágyneműt varrhatsz ha tudsz varrni és van varrógéped
2/4 anonim válasza:
Vesztek egy csomag pelenkát (anyukád segít a méretválasztásnál) és készíthetsz pelenkatortát.
Például így:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon sokat segítettetek !:) A pelenkatorta nagyon jó ötlet. A kis pléd is nagyon megtetszett,anya is mondta,hogy a kisbabáknak szoktak venni.Nagyon köszi !:))
2012. márc. 11. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!