Az unokahúgomnak csak egy vese van! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Az érdekelne engem hogy az unokahúgom egy vesével született!Most vették csak észre ő most 3 hónapos!Az UH-án nem vették észre!:S
Az lenne a kérdésem hogy mennyire lesz így tejes élete?
És hogy mennyiben változik az étrendje,vagy ugy általában az élete ?
2011. jan. 18. 21:13
2/3 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, egy vesével születtem. :) Nagyobb és erősebb lett a vesém, mint akinek 2 van, gondolom a kompenzáció miatt. :) Ugyanolyan életet élek, mint bárki más. :D Egyedül annyi, hogy jobban kell figyelni, hogy ne fázzon majd fel, meg ne szedjen egyszerre sok olyan gyógyszert, ami a vesén választódik ki. Elvégre is csak 1 vese van, ami 2 helyett látja el a szerepet, így jobban kell óvni és vigyázni rá. :) De semmiben nem fogja korlátozni az életét, ne aggódj. :)
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt egy osztálytársnőm, akinek egy veséje volt. Ugyanolyan életet élt, mint a többi ember, csak tényleg arra kellett jobban figyelnie, hogy ne fázzon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!