Elmúlik magától valamikor, hogy bepisilek tüsszentésnél?
Figyelt kérdés
A terhesség óta nem tudom ilyenkor visszatartani a vizeletet. Most 6 hónapos a babám. Mit tudok tenni, ami igazán hatékonyan rendbehozza a hüvelyizomzatát? Csináltam néha hüvelytornát is, de nem használ.2009. jún. 10. 07:40
1/4 anonim válasza:
Csináld gyakrabban a hüvelytornát, hidd el hogy használ. Naponta 2-3x 2-3perc legalább 2-3 hétig folyamatosan és menni fog hidd el. Vannak még különböző stimuláló készülékek, amik segítik a gátizom erősítését. Nézz szét a www.inkontinentia.lap.hu-n is.
2/4 anonim válasza:
Sajnos magától nem fog rendbe jönni. Az enyhe izomrenyheség szülés után közvetlenül valóban regenerálódik egy idő után, de abból, amit leírtál, ez már komolyabb. Én a Kriston intim tornát alkalmazom évek óta. Az eredmény kb. egy hónap, napi legalább 10-15 perc gyakorlatozással kezd mutatkozni, mivel a hüvely izmai is úgy viselkednek, mint a test többi izma: idő kell a fejlesztésükhöz. Szülés után is újra kezdtem, mert sajnos nálam is előfordult vizeletcsepegés. Én akkor szakítok időt a tornára, amikor este lerakom a picit aludni, és ott vagyok még az ágyánál, amíg elalszik.
3/4 anonim válasza:
Intimtorna rendszeresen! Iratkozz be egy tanfolyamra, mert tényleg használ, csak normálisan kell csinálni! Magától sosem fog elmúlni, sőt, idővel rosszabb is lehet. Komolyan kell venni az ilyen problémákat!
4/4 anonim válasza:
A védőnőm nekem azt tanácsolta,hogy pisilés közben néha-néha szakítsam meg a pisilést,így erősödik a záróizom.Jobb lett,de nem 100%.Kriston Andrea intimtorna,most azt próbálom,állítólag naon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!